Vardagsrum

Nibblevägen 8C, 4 tr.


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 43 kvm
  • Antal rum: 2 Kök
  • Pris: 1 875 000 kr / Slutpris
  • Månadsavgift: 2 328 kr

Nibblevägen 8C, 4 tr.

Toppfräsch 2:a modern fastighet.

Optimalt planerad – Låg avgift – 5 Min Till Centrum – Goda Kommunikationer – Påkostade materialval – Gott om förvaring – Fransk balkong

Brf Brandstationen ligger strax intill Jakobsberg Centrum. Det är nybyggt och fräscht in i minsta kvadrat och placerat i en levande stadsdel, nära skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf, simhall och gym och pendeltåget - som tar dig till city på nolltid. På nära gångavstånd ligger även Järvafältet med åkrar, ängar, badsjöar och svampskogar.

Kvarteret består av tre huskroppar kring en stor, trivsam innergård i en arkitektur som överraskar med nivåskillnader, djärva vinklar och varierande materialval. Exteriörerna i grått och rött tegel har inslag av trä och glas. Som pricken över i:et finns en gemensam takterrass på toppen av kvarterets torn.

Här bor du strax intill Jakobsberg centrum med närhet till skolor, caféer, restauranger, butiker, biograf, simhall och gym samt pendeltåget med endast 20 minuters resa till City. På nära gångavstånd ligger även Järvafältet med åkrar, ängar, badsjöar och svampskogar, samt Barkarby Handelsplats med diverse butiker.


Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder i hatthylla. Det finns två garderober i hallen för förvaring av ytterkläder samt städskåp. På golvet ligger ett vibetsad ek och väggarna är vita. Detta är genomgående för hela bostaden utom badrummet. Från hallen når man bostadens badrum.

BADRUM
Påkostat och stilfullt badrum med alla tillval. På golvet ligger grå klinker och på väggarna sitter ett klassiskt vitt kakel om lott med chokladfärgad fog. Utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, bänkskiva och överskåp. Duschhörna med plats för badkar om så önskas. Tvättställ med kommod och WC.

KÖK/VARDAGSRUM
Kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Gott om arbetsytor och förvaring bakom vita skåpsluckor. En mörkare grå bänkskiva bryter snyggt av det ljusa och ovan bänken sitter ett vitt kakel som stänkskydd.
Fullutrustat med diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll och mikrovågsugn. Kyl/frys i rostfritt utförande. Fläkt med mekanisk frånluft. Bredvid köket mot hallen finns en stor walk in closet för ytterligare förvaring. Lättmöblerad vardagsrumsdel med franskbalkong och gott om ljusinsläpp.


SOVRUM
Rymligt och rogivande sovrum med garderobsvägg.

KOMMUNIKATIONER:

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

NÄRSERVICE:

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

Brf Brandstationen

Riksbyggens Brf Brandstationen består av 3 byggnader i 4-10 våningar innehållande totalt 111 lägenheter mellan 1-6 rok, en övernattningslägenhet, en gemensamhetslokal, tre stycken. lokaler i markplan, underliggande garage under hela kvarteret samt en takterrass på våning 11.

Antal lokaler i föreningen
3

TV och Bredband
Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Data uttag för telefon, data och TV finns i samtliga boningsrum och kök. Tv och bredband ingår i månadsavgiften. 

Parkering
Bilparkering i underliggande garage under hela kvarteret.

Cykelparkering på gård samt i garage.

Överlåtelseavgift
1120 kr

Pantsättningsavgift
448 kr

Övrigt
Barnvagns- och laddningsrum finns i varje hus. I hus tre gatuplan finns en gemensamhetslokal och i anslutning en övernattningslägenhet. Det finns tre uthyrningslokaler på gatuplanet i hus ett och hus tre samt ett grovsoprum som föreningens medlemmar har tillgång till. 

Anders Björkqvist

Fastighetsmäklare
+ 46709111492
anders@sthlmfast.se

Jens Eriksén

Försäljningschef
+ 46707539000
jens@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h