0001

Erikshällsgatan 8


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 96 kvm
  • Antal rum: 3 rum och kök
  • Pris: 2 300 000 kr / utgångspris
  • Månadsavgift: 4 815 kr

Erikshällsgatan 8

TVÅ BALKONGER - STAMBYTT - SOCIAL PLANLÖSNING

Ljus och härlig lägenhet med stora sällskapsytor samt två balkonger. Stort, ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong, härligt kök vi vitt utförande med matplats för större sällskap. Två bra sovrum varav det ena har utgång till balkong. Toppfräscht och helkaklat duschrum samt en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Exemplariska förvaringsmöjligheter. Denna bör upplevas, välkommen på visning!

Föreningen heter Brf Liljan 12 med org. nr 769630-9512 ) och registrerades 2015-10-12.
Föreningen upplåter lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser. Fastigheten har sju trapphus med våningsplan inkl. källare. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.
Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm. Gällande vatten och avlopp så är fastigheten ansluten till Va-nätet. Uppvärmning sker genom bergvärme kompletterat med oljepanna och lägenheterna har vattenburna radiatorer.
Ventilation i bostäder och lokaler har självdragssystem med tilluftsventilation via luftspalter i fönster samt mekanisk frånluft i vissa delar. OVK godkänd 2015-11-06 samt 2015-11-23. Nästa ordinarie besiktning kommer att ske senast 2021-05-05. Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar. Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018. Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV. Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan samt på vinden. Tvättstuga/torkrum.

Alla de fem fastigheterna har genomgått en renovering.

Alla badrum är renoverade och alla fastigheter har nya stammar.

Nya fönster och balkongdörrar.

Nya säkerhetsdörrar till alla bostäder.

Fasader är putsade och målade.

Vindslägenheter håller på att byggas.

Hall

En och en halv trappa upp i denna renoverade fastighet välkomnas ni av en möblerbar hall som erbjuder gott om plats för avhängning. På golvet ligger det vacker fiskbensparkett och väggarna är ljusa. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum 

Härligt vardagsrum erbjuder gott om plats för soffa med tillhörande möbler. Härifrån hittar vi utgången till balkongen som erbjuder fin utsikt. På golvet ligger det vacker fiskbensparkett och väggarna är moccafärgade. Detta är ett rum att trivas i!

Kök

Stort och ljust kök med förvaring bakom vita skåp och lådor. Goda arbetsytor på bänkskiva av rostfritt samt trä med ovansittande kakel som belyses med spotlights. Maskinell utrustning bestående av spis/ugn, kyl/frys, diskmaskin samt fläkt. Matplats för större sällskap.

Sovrum I

Rofyllt sovrum med plats för bred säng och tillhörande möbler. Här har vi även utgång till balkong. På golvet ligger det en plastmatta och väggarna är ljusa med en fondvägg.

Sovrum II

Sovrum två är något mindre till ytan. Ljusa väggar och plastmatta på golv.

Duschrum

Helkaklat och stambytt duschrum med vita väggar samt ett grått klinkerbelagt golv. Utrustat med dusch som har vikbara och rökfärgade glasdörrar, WC, handfat, spegelskåp med belysning samt handdukstork.

Marielle Eriksson

Fastighetsmäklare
+ 46709111493
marielle@sthlmfast.se

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h