Fasad

Turbinvägen 7H


 • Bostadstyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 92 kvm
 • Antal rum: 5 Kök
 • Pris: 5 399 000 kr / Accepterat pris
 • Månadsavgift: 5 367 kr

Turbinvägen 7H

Budhistorik  • Bud: 5 100 000 kr
   Datum: 2019-04-09 10:09

Underbart boende med påkostade tillval!

Nyproducerat med alla bekvämligheter från en bostadsrättsförening. Två välplanerade våningar med påkostade materialval. Egen uteplats med härlig kvällssol. Populärt barnvänligt område. Flertalet skolor samt lekplatser i närheten. Badmöjligheter och väldigt trevliga naturstråk. Välkomna!

Järla Sjö är ett prisat och relativt sett nytt bostadsområde som ligger vid Järlasjöns norra strand. Det är som en mysig småstad men ovanligt nära innerstadens puls och detta nya bostadsområde har snabbt blivit väldigt populärt!
Området inbjuder till aktiviteter året runt för den aktiva. Vintertid kan man åka skridskor eller längd på Järlasjön, eller ta sig till närliggande Hammarbybacken för lite utförsåkning. Sommartid kan man paddla kanot i Järlasjöns kanotklubb eller bara ta sig ett dopp.
På andra sidan sjön i närheten av nackareservatet, ligger fina Hellasgården där det finns både motionsspår, bastubad, bangolf och caféer. Från Järla Sjö är det också nära till Nyckelvikens vackra naturreservat och är du intresserad av shopping är det gångavstånd till såväl Sickla köpkvarter samt Nacka forum.

Entré
Välkommen in i hallen, här har vi vitmålade väggar, golv av parkett i mörk valnöt och vit träsockel. Garderob på höger sida för förvaring av ytterkläder med mera.

WC/Badrum
Till vänster finner vi bostadens WC/badrum. Golv belagt med mörkt klinker och väggarna är klädda med vita kakelplattor. Duschrummet är utrustat med badkar med takduschsystem, tvättställ, handtag Knopp Rose, spegelskåp, handdukstork i mörk färg. Torktumlare och tvättmaskin finns installerad med vit arbetsbänk ovan samt skåp.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum ger en fantastisk social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Materialvalen på golv och väggar flyter vidare från hallen. Altandörrar i glas med panoramavy längs med vardagsrummet som ger rikligt med ljus.

Uteplats
I direkt anslutning till vardagsrummet ligger din stora privata uteplats som sträcker sig ända förbi vardagsrummet.

Kök
Här finns golv av parkett i mörk valnöt och väggar i vitt samt vit träsocklar. Köket är inrett med vita luckor, grå bänkskiva, samt stänkskydd Statuario Honed. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, rostfri inbyggnadsfläkt och helintegrerad diskmaskin. Rostfritt kylskåp och frysskåp bredvid ett städskåp för förvaring av dammsugare med mera.

Vardagsrum / Allrum
Upp för trappan vid hallen kommer vi upp till bostadens övervåning. Bostadens andra vardagsrum / allrum ger en social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Materialvalen på golv och väggar flyter vidare från nedre våningen. Fönster samt takfönster som ger rikligt med ljus.

Sovrum 1
Bredvid allrummet har vi bostadens första sovrum. Golvet är i parkett mörk valnöt och väggarna är färgade i vitt. I rummet finns det plats för säng och ett mindre möblemang.

Sovrum 2
Bredvid bostadens första sovrum har vi bostadens andra sovrum. Golvet är i parkett mörk valnöt och väggarna är färgade i vitt. Skjutdörrsgarderoben ger gott om plats för hängning av kläder och dylikt. I rummet finns det plats för dubbelsäng och ett mindre möblemang.

WC
Till vänster finner vi bostadens WC. Golv belagt med mörkt klinker och väggarna är klädda med vita kakelplattor. Toaletten är utrustat med tvättställ, ljus kommod med lådfront samt toalettstol.

Sovrum 3
Bredvid bostadens WC har vi det tredje sovrummet med härligt ljus från takfönster. Golvet är i parkett mörk valnöt och väggarna är färgade i vitt. Skjutdörrsgarderoben ger gott om plats för hängning av kläder och dylikt. I rummet finns det plats för säng och ett mindre möblemang.

Brf Turbinhallen består av fyra husområden som består av 14 trapphus om 205 lägenheter, om 2-4 våningar. Det finns även restaurang/festvåning samt lokal alldeles i närheten.

Gemensamma anläggningar
I Turbinhallens södra del finns ett spa som innehåller bubbelpool och ett gym.
Innergård med plattor, krattad betong, gräs- och gångytor samt vegetation som blommor, buskar och träd.
Cykelrum på entréplan samt cykelställ på gården.
Barnvagns- och rullstolsförråd finns.
Två st miljörum för källsortering.
Bilpool.


Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Parkering
P-platser finns i garage om ca 120 st platser samt ca tre gårdsparkeringar avsedda för rörelsehindrade. Fler platser finns i området via samfällighetsföreningen som hanterar tillstånd för gatuparkering.

TV/Bredband/Telefoni
Obligatoriskt tillägg 180kr för basutbud med tv, fiber-bredband och telefoni. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas. Utöver detta kan boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Samfällighetsförening
Turbinhallen är medlem i Järla sjö samfällighetsförening som bl.a. tillhandahåller parkering, sophantering, förråd och sköter marken i området. Samfälligheten har även fiskerätt i Järlasjön samt ett aktivt föreningsliv med båt och kanotklubb. För mer information om samfälligheten, gå in på www.jarlasjo.se.

Budhistorik  • Bud: 5 100 000 kr
   Datum: 2019-04-09 10:09

Dennis Sandström

Fastighetsmäklare
+ 46709111499
dennis@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h