Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Unikt boende i nya Cederhusen mitt i stan!

Välplanerad ”trea” med balkong i söderläge mot Norra Stationsparken. Belägen högt upp i huset på våning sju i nya Cederhusen i Hagastaden.

Bostaden säljs på ritning och bilderna i annonsen är renderingar. Inflyttning beräknas mellan 4-14 april 2022. Bostaden säljs till ett accepterat pris, men är fler intresserade kan dock budgivning förekomma. Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Beskrivning

Interiör:

Stort fokus har lagts på att skapa ett estetiskt tilltalande boende med hantverksmässighet in i minsta detalj. Vi har lyft fram det klassiska, nordiska formspråket, som skapar en mysig, mjuk och varm hemmamiljö. Lägenheterna har en tidlös design med känsla och omsorg för detaljer.

Lägenheten disponeras enligt följande:

I hallen möts du av ett golv belagt med kokosmatta som är ett hållbart och praktiskt material. 

Golven är en genomgående enstavsparkett i vitbetsad ask. Fönsterbänkarna är av natursten. Strömbrytare och eluttag har klassisk karaktär och mjuka former. Alla andra invändiga ytor av trä utförs i ekfanér i en fin kontrast till de vitmålade väggarna.

I köket har du en genomgående naturkänsla med luckor i ekfanér och bänkskiva av ljust grå kompositsten, stänkskyddet är i kakel. Diskmaskinen är dold bakom snickerilucka och undersidan av väggskåpen har integrerade LED-spotlights som belyser arbetsytorna.

Badrummet har en varm och inbjudande atmosfär med klassiskt vitt kakel och en mörkare fog som harmoniserar med det matta sandfärgade klinkergolvet. En spegel över tvättstället belyses av stilrena armaturer i vitt porslin och opalglas. I taket finns infällda spotlights. 

Balkongen har en ombonad känsla, där du är omsluten av en tät bröstning av liggande cederpanel liknande fasaden och ett metallräcke högst upp för att skapa luftighet. Balkongerna passar för att möblera upp med ett litet cafébord för morgonkaffet

Läs mer

Brf Arkitraven:

Om föreningen

Brf Arkitraven ligger i det första av av två kvarter som omfattar projektet Cederhusen och består av 111 st bostadslägenheter fördelat på två fastighetskroppar. Den totala bostadsytan för föreningen är ca 6 713 kvm och lokalytan ca 400 kvm. Föreningen äger marken som har en areal om 1 347 kvm.

Cederhusen i Hagastaden kommer att bli Stockholm första stora flerbostadshus i massivträ, vilket blir ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö. Cederhusen är ännu mer, det är ett unikt boende att leva i. En passion för att skapa ett modernt, vackert boende, som både tar hänsyn till människan och miljön. Med tillgång till balkonger, ordentlig förvaring och smarta, genomtänkta och fina detaljer ska ni kunna ses och njuta av livet. Cederhusen är ett äkta trähus som står stadigt på en grund av betong. Cederhusens unika arkitektur med fyra torn, 10-13 våningar bildar en bred och hög front i söderläge mot Norra Stationsparken, nära den nya tunnelbanan i Hagastaden. Bostäderna uppförs även som den slutliga etappen av Hagastadens västra område, vilket innebär att det mesta av närområdet kommer vara på plats vid inflyttning.

FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett externt förråd placerat i källarplan.

GEMENSAM TAKTERRASS
På taket i första huset finns en gemensam takterrass att nyttja för boende. Terrassen är utrustad med utekök och sittplatser.

BARNVAGNSRUM
Barnvagnsrum finns i anslutning till respektive entré.

CYKELRUM & CYKELPOOL
I föreningen finns cykelrum i källaren samt i utomhusställ på gården. Vid entrén mot Hagaesplanaden finns ett utrymme med 1 st eldriven lådcykel för boende i föreningen att disponera gemensamt. Cykeln ingår i cykelpool och anslutningsavgift till poolen ingår för dig som boende.

DRIFT
Kostnad för vatten och uppvärmning av lägenheten ingår i månadsavgiften. Lägenheterna har individuell mätning av el. Utöver den redovisade månadsavgiften debiteras kostnaden för din elförbrukning, retroaktivt kvartalsvis. I månadsavgiften ingår sophämtning. Föreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och utvändig mark inom fastigheten (planteringar, gångytor mm). Kostnaden för ovanstående är inkluderat i månadsavgiften. Sopsugsnedkast är placerade på gården mellan husen. Källsortering sker i gemensamt miljörum beläget vid entrén mellan husen mot Hagaesplanaden. Källsortering finns för glas, metall och kartong. Bostäderna värms upp av fjärrvärme, via vattenburen golvvärme. Ventilationen är av typ FTX, från- och tilluftsventilation med återvinning.

TV & BREDBAND

Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia gällande Kabel-TV och bredband där "Telia Lagom" med TV och bredband (100/100 Mbit/s) levereras mot en en obligatorisk kostnad om 229 kr/månad som läggs till månadsavgiften.

PARKERING

Det kommer att finnas 17 st parkeringsplatser för etapp 1 att hyra i Stockholm Parkerings garage under Norra Stationsparken. Fördelning av p-platserna sker efter intresseanmälan och i turordning, dock max en parkeringsplats per lägenhet . Parkeringsavtal tecknas separat med Stockholm Parkering.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information om projektet och området:
www.cederhusen.se
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se

Läs mer

Område:

Området
Hagastaden är den nya stadsdelen som binder samman Vasastan med Solna. Med tusentals bostäder och arbetsplatser smälter området samman till en modern, tät stadsdel med både liv och rörelse. Vid Torsplan finns ett flertal livsmedelsbutiker, apotek och SATS torsplan. Omkringliggande skolor såsom Gustav Vasaskolan, Matteusskolan, Rödabergsskolan och Karlbergsskolan. Hagastaden är platsen där du får uppleva såväl storstadspuls men ändå ha närhet till grönområden såsom Hagaparken.

Kommunikation
Utmärkta kommunikationer med gångavstånd till tunnelbana/citybanan vid Odenplan (uppgång Vanadisvägen). Den nya tunnelbanelinjen (Gula linjen) förväntas vara i drift 2027-28 med uppgångar vid Torsplan och Hagaplan.

Läs mer

Stockholm

Stockholm Vasastan - Hagastaden
Månadsavgift: 3 935 kr/mån

8 200 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
3 RoK
Varav sovrum:
2 till 2
Badrum:
1
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
ca 3 kvm
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
70 Kvm

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Behövs ej
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Arkitraven
Lägenhetsnr:
2-1704
Lägenhetsnr LMV:
1704
Våning:
7 tr
Hiss:
Ja
Avgift:
3935 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme & vatten
Ingår ej i avgiften:
bredband och hushållsel

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.