Vardagsrum

Lenngrensgatan 2


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Antal rum: 2 rum och kök
  • Pris: 3 795 000 kr / Utgångspris
  • Månadsavgift: 2 212 kr

Lenngrensgatan 2

Utmärkt tvåa med låg avgift och balkong

Intill Hornsbergs strand hittar ni denna bostadsrätt, en stilren två rum och kök om 49 kvm som andas livskvalité. Med ljus öppen planlösning, prydliga ytskikt, bra läge och stor balkong. Låg avgift och solid förening. Måste ses.

Varmt välkommen till ett exklusivt och modernt boende vid eftertraktade Hornsbergs Strand. Nu ges möjligheten att förvärva denna bostad med stor balkong med kvällssol, optimal planlösning och härligt ljusinsläpp. Här bor du i en pedandskött lägenhet i nästintill nyskick.

Väl inne i lägenheten möts du av en öppen planlösning och ett härligt ljusinsläppet tack vare de stora fönsterpartierna. Här erbjuds välplanerade kvadratmeter, en genomgående hög standard och goda förvaringsmöjligheter.

Vidare finner du ett modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Ett ljust vardagsrum med flertalet möbleringsalternativ och utgång till balkong. Rymligt sovrum med förvaring. Helkaklat badrum med dusch, kombimaskin med tvätt- och torktumlare. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober. På den rymliga balkonen kan du njuta av härlig kvällssol.
Föreningen är välskött och har en god ekonomi, de har stegvis genom åren sänkt månadsavgiften.

Hornsbergs Strand är ett av Stockholms mest expansiva och populära områden. Närheten till såväl vatten, city, natur, restauranger, parker, skolor, förskolor, och utmärkta kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Förening

Brf Västermalmsterrassen är belägen på Kungsholmen i Stockholm och består av 225 lägenheter som alla upplåtes med bostadsrätt. Till föreningen hör även 8 lokaler varav en förskola.

Organisationsform
Ekonomisk Förening. Föreningen är klassad som äkta.

Organisationsnummer
769624-1293

Se mer på föreningens hemsida; http://www.brfvastermalmsterrassen.se/ 

Bredband
Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 250/250 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften.  Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift.

Balkonger och inglasning
Samtliga lägenheter har balkong, terrass eller uteplats. Inget bygglov finns för inglasning.

Kabel-TV
Föreningen har IP-TV från Ownit, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. I tjänsten ingår även access till Ownit Stream.

El och vatten
Föreningen har ett gemensamt elabonnemang och varje lägenhet är utrustad med en individuell undermätare. Även kall- och varmvattenförbrukning mäts per lägenhet och debiteras bostadsrättshavaren. Debiteringen sker med fem månaders eftersläpning, exempelvis på fakturan i juni debiteras den faktiska förbrukningen som skett under januari.

 

Gemensamma Utrymmen

Cykelrum
Cykelförråd finns på gården vid trapphus 1, Franzéngatan 77, samt i källarplanet (ingång via garaget). Det finns även ett antal cykelställ på innergården samt ytterligare utrymmen för långtidsförvaring. I garaget finns en servicestation för cykel med verktyg, pump och möjlighet att hänga upp cykeln.

Garage
Det finns 158 bilplatser, varav 50 st har laddmöjlighet för elfordon. Det finns även ett antal handikapplatser och dubbelplatser. Avgift för garageplats är 2 123 kr (år 2019) för enkel- respektive 3 396 kr för dubbelplats. En dubbelplats innebär två parkeringsplatser där den ena platsen ligger innanför den yttre (dessa hyrs därför endast ut till en hyrestagare). Avgiften för garageplats höjs årligen den 1 januari med 2%.

Uppsägningstiden är 1 månad och det går ej att överlåta hyrd garageplats vid t.ex. lägenhetsförsäljning. Endast medlemmar i föreningen kan stå i kö för och hyra plats.

Det finns för närvarande lediga platser i garaget.

Gård
På innergården finns bänkar och bord för samvaro samt lekyta och cykelställ. Det finns även en bokningsbar pergola.

Hyresförråd
Föreningen har 30 extraförråd för uthyrning till medlemmar i föreningen. Nya medlemmar ansöker hos styrelsen om köplats, köplatsen följer inte med vid överlåtelse.

Lekplats
Sandlåda finns på innergården samt en mindre studsmatta.

Parkering
Boendeparkering, se gatuskyltning.

Rullstols- och barnvagnsrum
Det finns ett förråd i varje trapphus avsett för förvaring av rullstolar och barnvagnar.

Tvättstuga
Finns ej

Återvinningsrum/Soprum
På Lenngrensgatan finns ett soprum avsett för källsortering och återvinning. Kärl finns bland annat för ljuskällor, elektronik, tomglas, plast, wellpapp, metallförpackningar och mindre grovavfall. Utöver detta rum finns det sju soprum där majoriteten har separat kärl för matavfall.

 

Gustav Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare
+ 46723155555
gustav@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h