Allrum

Kolonigatan 2


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 36 kvm
  • Antal rum: 1 Kök
  • Pris: 1 295 000 kr / Accepterat pris
  • Månadsavgift: 2 469 kr

Kolonigatan 2

Välplanerad 1,5 rok om 36 kvm med sovalkov . Stambytt

Välplanerad 1,5 rok om 36 kvm. Sovalkov, stambytt badrum.
Nu ges möjligheten att förvärva en mycket fin 1,5 rok med härligt ljusinsläpp i populära Mariekäll.
Närhet till city med bra kommunikationer. Fastighet i fint skick med nya säkerhetsdörrar, fönster, fasad, stambytt

Varmt välkommen till en mycket välplanerad bostad på bästa adress i Mariekäll. Lägenhetens 36 kvm har allt vad som önskas av en 1,5 rum och kök. Bostaden erbjuderett rejält kök med matplats, rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och sovalkov och ett prydligt badrum som är stambytt.
Fastigheten är i gott skick, nyligen renoverad med nya fönster, balkonger, övergången fasad samt nya säkerhetsdörrar.

Mariekäll ligger nära centrala stan och präglas av omväxlande småhus- och flerfamiljsbebyggelse med mycket grönytor. Området är anses familjevänligt och gemytligt, gångavstånd till centrala stan och omgivande grönområden.
Busstrafiken är väl utbyggd och det finns ett antal för-, grund- och gymnasieskolor att välja mellan. Närheten till centrum ger ett gediget serviceutbud med allt från vårdcentral till livsmedel, restauranger och café.

Helt enkelt en mycket fin bostadsrätt som bör upplevas på plats- Välkommen på visning!

Lägenhetens 36 kvm disponeras följande:

Hall
Parkettgolv och vitmålade väggar. Förvaring i två garderober samt plats för av hängning av kläder.

Kök
Kök med över- och underskåp i vitt. Matplats in till fönster med trivsam utsikt. Utrustat med Ugn och spis samt kyl/frys.

Allrum
Inbjudande vardagsrum med härligt ljusinsläpp från tre stora fönster. Ljust målade väggar samt fondtapet. Praktisk sovalkov med inbygg förvaring.

Badrum
Nyrenoverat och stambytt av föreningen. Helkaklat med blyertsgrå golvklinker samt vitt kakel på väggarna. Duschhörna med vikbara glasdörrar, handfat och badrumsspegel. Golvvärme.

Föreningen heter Brf Liljan 12 med org. nr 769630-9512 ) och registrerades 2015-10-12.
Föreningen upplåter lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser.

Fastigheten har sju trapphus med våningsplan inkl. källare. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.
Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm.

Gällande vatten och avlopp så är fastigheten ansluten till Va-nätet. Uppvärmning sker genom bergvärme kompletterat med oljepanna och lägenheterna har vattenburna radiatorer.


Ventilation i bostäder och lokaler har självdragssystem med tilluftsventilation via luftspalter i fönster samt mekanisk frånluft i vissa delar. OVK godkänd 2015-11-06 samt 2015-11-23. Nästa ordinarie besiktning kommer att ske senast 2021-05-05.

Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar.

Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018.

Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV.

Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan samt på vinden. Tvättstuga/torkrum.

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h