Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Välplanerad 4:a på attraktiv adress

Välkommen till denna ytterst välplanerade 4a i barnvänliga Järvastaden. Här bor du i ett lugnt och naturnära område med stor balkong i ett ostört och soligt sydvästläge, kvadratsmart och luftig planlösning samt mycket god förvaring. Här finner du även en genomgående stilren interiör, sobra ytskikt, kök med stor matplats, lättmöblerat vardagsrum, tre bra planerade sovrum samt ett badrum med badkar och en separat WC.

Ett stenkast från bostaden finns omåttligt populära Mulle Meck, restauranger, caféer och gym som skapar en levande och attraktiv småstadskänsla. Ett barnvänligt område med stora grönområden utanför porten, motionsspår, förskolor och skolor, lekplatser och direkt närhet till goda kommunikationer.

Beskrivning

Honnörsgatan 1 :

HALL
Välkomnande hall med ekparkett och ljusa tapeter. Plats för avhängning av ytterkläder. Ingång till gäst WC. Från hallen har man även access till en rymlig klädkammare.

KÖK
Full utrustat kök med parkettgolv och ljusa väggar. Vita skåpluckor, blått kakel ovan ljus arbetsbänk. Varmluftsugn med glashäll, kyl och frys samt diskmaskin. Matplats för minst sex personer.

VARDAGSRUM
Ekparkett och ljusa tapeter. Plats för soffa, soffbord och TV samt övrig inredning. Utgång till bostadens stora balkong.

BALKONG
Inglasad balkong utan insyn högt upp och gott om plats för önskade möbler.

SOVRUM
Ekparkett och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng och 

SOVR UM
Ekparkett och ljusa väggar. Plats för säng, skrivbord och förvaring.

SOVR UM
Ekparkett och ljusa väggar. Plats för säng och skrivbord.

BADRUM
Blått klinkergolv och ljust kaklade väggar. Badkar, WC, handfat och spegelskåp. Förberett för tvättmaskin och torktumlare.

GÄST-WC
Praktisk gäst WC med WC och handfat. 

 

Läs mer

Brf Mönstringen:

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av 63 bostadsrätter, samtliga med egen balkong på 10 m² eller uteplats. Föreningen äger en lokal – ett garage, med 52 platser. Föreningen äger marken. Belåningsgrad i början av 2022 på 7736 kr/ m².

Ingår i avgiften:
Värme
Kallvatten
Källarförråd
Sophämtning

Detta debiteras utöver månadsavgiften:
Varmvatten, 70 kr/m3 inklusive moms
Hushållsel, förbrukning och nätavgift (inget eget elabonnemang behövs)
Internet och IPTV från Ownit. Detta är ett obligatoriskt tillägg om 225 kronor

Medlemskap och överlåtelse:
Pantsättningsavgift tas ut, 1% av aktuellt prisbasbelopp betalas av pantsättaren.
Överlåtelseavgift tas ut, 2,5% av aktuellt prisbasbelopp betalas av köparen.
Juridisk person godkänns inte som medlem.

Läs mer

Järvastaden:

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, en servicebutik, flertalet trevliga restauranger och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck som barnen älskar, här finner ni även bollplan med basketkorgar samt en rolig Bike park för cykel/sparkcykel. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

 

Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden. 2017 öppnades den nya efterlängtade skolan Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever för årskurserna F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan har Ulriksdalshallen byggts -en sporthall som används både i skola och föreningslivet.

Ta en promenad till Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

KommunikationUlriksdals Pendeltågsstation tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra, Universitetet och Hallonbergen där ni kan byta till röd resp blå tunnelbanelinje. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt till E18, E4 och E20. NärservicePå promenadavstånd når man Arenastaden med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Läs mer

Solna

Solna Järvastaden
Månadsavgift: 4 802 kr/mån

4 795 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
4 RoK
Varav sovrum:
3 till 3
Badrum:
2
Byggnadsår:
2007
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
TV / Data:
Ownit
Allmänt skick:
Normalt
Huvudsakligt väderstreck:
SV

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
89 Kvm (Fastighetsregistret)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
157
Energiprestanda:
157 kWh/Kvm och år
Energiklass:
F
Registrerad:
2019-01-10
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Mönstringen
Lägenhetsnr:
1203
Våning:
2 tr
Hiss:
Ja
Avgift:
4802 kr/mån
Ingår i avgiften:
värme, kallvatten, källarförråd och sophämtning

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.