Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Välplanerad fyra med balkong i Vasastan!

Välkomna till denna härliga fyra (med enkla medel kan den bli fem rok) med öppna ytor, stor balkong och garage i huset på en eftertraktad adress!

I hjärtat av Stockholms innerstad finner ni denna ljusa och mycket välplanerade lägenhet i en fastighet från 2009. Här bor ni med flödande ljusinsläpp från två väderstreck.
Den öppna planlösningen mellan fullutrustat kök och vardagsrum skapar en social och trivsam atmosfär. Vidare finns fyra rofyllda sovrum med förvaring, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt en gäst-WC. Lägenheten karaktäriseras av sina luftiga och öppna umgängesytor samt den fantastiska balkongen som bjuder på vacker utsikt över staden.
Här bor ni med allt som Stockholm har att erbjuda. Området kantas av ansedda restauranger, barer, caféer, butiker och grönområden.
Med några minuters promenad når ni några av Stockholms finaste parkområden, Tegnerlunden och Vasaparken.

Välkomna på visning!

Beskrivning

Beskrivning:

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i platsbyggda garderober med skjutdörrar. Plats för hallmöbler finns för den som önskar.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med ett fantastiskt ljusflöde från fönster i två väderstreck. Här finns plats för soffgrupp med tillhörande möbler samt annat möblemang. Den öppna planlösningen mot köket skapar en social och trivsam atmosfär. Härifrån nås även utgången till den härliga balkongen med utsikt över staden. 

Kök
Fullutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter i vita köksluckor och arbetsytor på bänkskiva av rostfritt med grått kakel ovan som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av häll, ugn, fläkt, kyl och frys, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. Här finns plats för matbord för ca 6 personer. 

Sovrum I
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt förvaring. Stort fönster bidrar till ett gott ljusintag.

Sovrum II
Ljust sovrum med plats för säng och tillhörande möbler samt skrivbord för den som önskar.

Sovrum III
Rofyllt sovrum med plats för säng och tillhörande möbler samt förvaring. Insynsskyddat fönster bidrar till ett gott ljusintag.

Sovrum IIII
Rofyllt sovrum med plats för säng och tillhörande möbler samt skrivbord eller annat möblemang för den som önskar. 

Badrum 
Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitkaklade väggar. Utrustat med Wc, kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan, handdukstork samt förvaringsskåp. Belysning från spotlights i tak.

Gäst-Wc
Helkaklad gäst-Wc med svart klinker på golv och vitkaklade väggar. Utrustat med Wc, kommod och spegel.

Läs mer

Förening:

Brf Lilla Bantorget är en äkta förening som bildades 2009 och äger marken. Föreningen består av totalt 75st bostadsrätter och 8st affärslokaler. Fastigheten omfattar adresserna Lilla Bantorget 23-25 samt Torsgatan 3-9. Juridisk person accepters ej.

Utförda renoveringar
2021 - Stamspoling.
2021 - Tagglås på cykelrummet.
2021 - Förbättring av soprumsgolvet.
2020 - Målning av trapphusen.
2020 - Åtgärdat stensockeln på gården.
2019 - Brandskyddsbesiktning.
2018 - Föreningens socklar mot gården ska få ett grundligt underhåll och målning. 

Föreningen följer underhållsplan och inga större renoveringar är planerade.

Parkering
Garage finns i föreningen och disponerar 23st garageplatser med infart från Torsgatan 11 som går att hyra av medlemmar för 2 000:-/mån, för närvarande 23 personer i kö. Endast bostadsrättshavare i föreningen kan hyra dessa platser. För närvarande kö. Kostnad 2000kr/mån.

TV/Bredband
Föreningen är ansluten till Stokabs fibernät och har avtal med Ownit Broadband. Abonnemangen för bredband och IP-TV debiteras av föreningen på månadsavierna tillsammans med bostadsrättsavgiften. TV-kanaler utöver basutbudet beställer och betalar respektive bostadsrättshavare själv.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en gemensam tvättstuga belägen i källarplan. Tvättstugan är utrustad med 3st tvättmaskiner, 3st torktumlare samt ett stort torkskåp. 
Soprum med behållare för hushållssopor finns på entréplanet i passagen mellan Torsgatan 7 och på gården. Soprum för källsortering finns i entréplanet på gården vid Lilla Bantorget 25.
Innergården och garaget är gemensamhetsanläggningar som föreningen har tillsammans med Castellum AB (ägare av grannfastigheten). 

Se mer på föreningens hemsida www.brflillabantorget.se

Läs mer

Område:

Område

Bo med absolut närhet till allt vad Stockholms innerstad har att erbjuda!
Norrmalm och City är levande kvarter med många caféer, restauranger och butiker. Kvarteren symboliseras av äldre vackra byggnader med bland Johannes kyrkan från 1890 samt Strindbergs kända Blå Tornet (1908) i hörnet Drottninggatan/ Tegnérgatan. I dessa klassiska kvarter som utgör en oas mitt i Stockholms city bor man nära urban storstadspuls med mycket liv och rörelse men ändå i lugna och hemtrevlig kvarter med intim känsla, det bästa av två världar! Mellan Vasagatan, Tegnérgatan och Birger Jarlsgatan, finns ett stort utbud av restauranger från världens alla hörn. Närhet till bland annat Hötorget, Drottninggatan, Mood Gallerian, Gallerian, NK, Östermalms saluhall liksom Stureplan, Birger Jarlsgatans och Biblioteksgatans fantastiska utbud av shopping, restauranger och annan service. 

Stor närhet till Stockholms Centralstation med tåg och tunnelbana i alla riktningar, pendeltåg, flygbussar, Arlanda express.

 

Läs mer

Stockholm

Stockholm Norrmalm - Vasastan
Månadsavgift: 5 558 kr/mån

10 995 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
4.5 rum och kök
Varav sovrum:
3 till 4
Badrum:
2
Byggnadsår:
2009
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
FTX
TV / Data:
IP-TV. Leverantör: Ownit. Bredband. Leverantör: Ownit.

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
111 Kvm (enligt föreningen)

Ursprungligen 5rok som idag disponeras som 4rok

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
101kWh/m²
Energiprestanda:
101kWh/m² kWh/Kvm och år
Energiklass:
D
Registrerad:
2020-07-22
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Lilla Bantorget
Lägenhetsnr:
421
Lägenhetsnr LMV:
1203
Hiss:
Ja
Andelstal, ägande:
1.69735 %
Avgift:
5558 kr/mån
Ingår i avgiften:
inkl. värme och vatten. Det tillkommer en obligatorisk avgift om 190kr/mån för bredband samt IP-tv (basutbud) via Ownit.
Känd avgiftsförändring:
Nej, inte i dagsläget kontrollerat 2023-07-18

Driftskostnader

El:
450 kr/mån
5400 kr/år
Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
600 kr/mån
7200 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.