Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Välplanerad fyrarummare med stor uteplats i härligt läge!

Varmt välkomna till denna suveränt planerade fyrarummare med en uppsjö av fördelar. Bara det att ha en stor uteplats med fri sikt, två badrum och fönster i två väderstreck är några av de unika attribut som denna bostad erbjuder. De stora och öppna fönsterpartierna skänker otroligt ljus till bostaden. Vardagsrummet och köket har en öppen social planlösning med plats för ett stort matbord för familjen och middagsbjudningar. Lägenhetens tre sovrum är samtliga i bra storlek med plats för säng samt ytterligare möblering. Master bedroom har även utgång till den stora uteplatsen som är väl tilltagen med en mysig utsikt över den grönskande innergården. Här kan ni njuta av kvällssolen och har ni vännerna över på besök finns det gott om plats för större middagar och grillkvällar.

Bostaden har genomgående bra förvaringsmöjligheter med flertalet garderober samt en stor klädkammare. Två helkaklade badrum finns varav det större har tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

INTERIÖR:

HALL
Välkommen in! Inbjudande och praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter genom stor inbyggd garderob med skjutdörrar. Vitmålade väggar och vacker parkett som är genomgående i bostaden. I anslutning till hallen finns bostadens större badrum. Vidare in i hallen når man master bedroom och sedan köket med delvis öppen planlösning mot det stora vardagsrummet.

BADRUM 1
Det största badrummet består av vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv. Ljusinsläpp från fönster. Badrummet är utrustat med dusch med glasväggar, tvättmaskin, torktumlare, WC, tvättställ, kommod, samt extra skåp ovan torktumlare och tvättmaskin.

KÖK
Bostaden erbjuder ett kök med stilrent materialval och genomgående vita skåpsluckor. Köket har ett härligt ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, ugn med induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. Köket rymmer ett större matbord för 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum i delvis öppen planlösning mot köket. Rummet har ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Vardagsrummet är en central del av lägenheten då Ni från detta rum har tillgång till alla de övriga rummen. 

SOVRUM 1 - MASTER BEDROOM
Det största sovrummet har ett härligt ljusinsläpp och kan med fördel möbleras med en dubbelsäng. Förvaring erbjuds i form av stor garderob i sovrummet samt extra förvaring om så önskas. Från detta sovrum finns utgång till den härliga uteplatsen.

SOVRUM 2
Detta sovrum ligger i följd efter det största sovrummet. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblemang som skrivbord. Vitmålade väggar och parkettgolv. I detta rum finns en större klädkammare till förvaring.

SOVRUM 3
Fint sovrum med härligt ljusinsläpp från fönsterparti. Detta rum är beläget mot bostadens andra sida. Kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng. Förvaring finns via garderob.

BADRUM 2
Detta badrum ligger i anslutning till sovrum 3 och vardagsrummet andra ände. Vitkaklade väggar och klinkergolv i mörkgrått. Badrummet är utrustat med wc, dusch, badrumsskåp och tvättställ.

UTEPLATS
Väl tilltagen uteplats i anslutning till den grönskande innergården. Gott om plats för loungemöbler/soffgrupp, bord, grill samt trädgårdsinredning. Här har man fri sikt över innergården och kan njuta av kvällssolen.

Läs mer

BRF BROTORPS ENTRÉ:

Brf Brotorps Entré är en äkta förening och ligger i Järvastaden, Sundbybergs stad. Fastigheten uppfördes av JM under åren 2011–2013 och förvärvades av föreningen 2012. Fastighetens värdeår är 2013. Föreningen består utav adresserna Brogatan 2, Brotorpsvägen 3,5,9 samt 11 och består av 59 st bostadsrätter fördelade på två stycken flerbostadshus i 4–5 våningsplan (5 trapphus). Det finns inga hyresrätter i fastigheten, varken lägenheter eller kommersiella lokaler.

Varmvatten debiteras på avgiftsavin normalt fyra gånger per år.

Elavtal tecknas av bostadsrättsägaren. Elnätsavtal tecknas hos Vattenfall som äger nätet, leveransavtal för elen tecknas hos valfri leverantör. Föreningen har idag inga kollektiva avtal eller rabattavtal med någon leverantör. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Bostadsrätternas medlemsförsäkring.Läs mer

KOMMUNIKATIONER:

Från bostaden tar det ca 10 min till Ulriksdal station där det finns pendeltåg (10 min till city). Buss 505 går från Brogatan och tar er bland annat till Solna C och tunnelbana. Här går även buss 540 som tar er lätt och smidigt till pendeln (ca 10 min till city), Bergshamra, (T-bana) och Universitetet där T-banans röda linje ansluter mot stan (ca 14 min) åt ena hållet och Hallonbergen med blå linjens T-bana (ca 7 min) åt andra hållet. För dig med bil så tar du dig snabbt och enkelt ut på E18, E20 och E4.

Läs mer

PARKERING - GARAGE:

Det finns 34 garageplatser (varav 2 handikapplatser) plus 2 MC platser. I dagsläget är alla platser uthyrda, kölista finns. Hyran för garageplatserna ligger för närvarande på 850 kr för bilplats och 450 kr för MC-plats.

Boendeparkering finns i närområdet. Sundbybergs kommuns boendeparkering till en kostnad av 600kr/mån. För mer information se: 
www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/trafikgator-parkering/parkera/boendeparkering.html

Läs mer

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:

- Innergård
- Soprum
- Barnvagnsrum
- Cykelförråd
- Källarförråd

NÄRSERVICE:

Tvärs över gatan (ca 15 meter)  finner ni ICA-nära. I området finns även Hemköp i Bagartorp. Det finns även en Stora Coop vid Sundby Park. I Mall Of Scandinavia finns både en ICA-butik samt Hemköp med öppettider till 22:00 respektive 23:00. 

Läs mer

Sundbyberg

Sundbyberg Järvastaden
Månadsavgift: 5 438 kr/mån

6 400 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
2
Gästtoalett:
Ja
Byggnadsår:
2013
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Egen uteplats
Förråd:
Källarförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk till- och frånluft
TV / Data:
Telia
Allmänt skick:
Gott

Pool, parkering m.m

Parkering:
Typ: Garage
Avstånd: 10m
Antal platser: 34
Ägandeform: Hyres
Kostnad: 850 (Månadskostnad)

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
106 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
86kWh/m²
Energiprestanda:
86kWh/m² kWh/Kvm och år
Energiklass:
C
Registrerad:
2015-02-27
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
BRF Brotorps Entré
Lägenhetsnr:
41103
Lägenhetsnr LMV:
1003
Våning:
0,5
Hiss:
Ja
Avgift:
5438 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Kallvatten, Bredband (250/250), TV (via bredbandet) med paket Telia Lagom, IP Telefoni (exklusive samtalskostnader samt ev. tillval)

Driftskostnader

El:
300 kr/mån
3600 kr/år
Försäkring:
180 kr/mån
2160 kr/år
Driftskostnader totalt:
480 kr/mån
5760 kr/år
Driftskostnader kommentar:
Angivna driftskostnader gäller för nuvarande ägare av lägenheten och förändras beroende på antal personer i hushållet, livsstil och olika typer av avtal.

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.