Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Välplanerat och ljust – högt läge och fantastisk utsikt!

Välkommen till en fin och välplanerad 3,5:a om 82 kvm, med slående utsikt från balkong. Öppna sociala ytor, mycket bra förvaringslösningar, fräscht badrum med dusch och tvättmaskin, fint kök med matplats för större sällskap, stort och ljust vardagsrum och två bra sovrum.

Bra bostadsrättsförening med god ekonomi, låg belåning och flera kvarvarande hyresrätter (dold tillgång som i framtiden kommer inbringa stort kapital till föreningen).

Endast ett stenkast bort till Hagsätra centrum med affärer, butiker, bussar och tunnelbana. Direkt närhet till skola och förskola och grönskande omgivningar.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Beskrivning:

Hall
Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med överskåp. Här finns plats för hallmöblemang för den som önskar.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusintag från stora fönsterpartier. Plats för soffa med tillhörande möbler samt annat möblemang för den som önskar. På golvet ligger det stavparkett och väggarna är sobert ljusa.

Kök
Stilfullt kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåp och lådor samt arbetsytor på bänkskiva i laminat, med ovansittande kakel i ljusblå kulör. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, fläkt, gasspis/ugn. samt diskmaskin.

Matsalsdel med utgång till balkong
Härlig matsalsdel med plats för matbord för större sällskap. Härifrån nås bostadens balkong med slående utsikt.

Sovrum I
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt skrivbord eller annat möblemang för den som önskar. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. 

Sovrum II
Rofyllt sovrum med insynsskyddat fönster som bidrar med ett gott ljusinsläpp. Här finns plats för säng och tillhörande möbler samt förvaring.

Badrum
Helkaklat badrum med svart klinkerbelagt golv och vita väggar. Utrustat med WC, kommod, spegel med belysning, dusch samt tvättmaskin. Två förvaringsskåp ger bra förvaringsmöjligheter även här.

Läs mer

Förening:

Föreningen Brf Vinterrosen bildades 2005 och är en äkta förening. Fastigheten bebyggdes 1959 och består av 2 flerbostadshus med totalt 69st lägenheter varav 4st är hyresrätter. Föreningens mark är upplåten med tomträtt. Föreningen har god ekonomi och låg belåning. Föreningens hyresrätter skall ses som en dold tillgång som kommer inbringa föreningen stort kapital framöver. Juridisk person accepteras ej. Lån/kvm bostadsyta 5418:-

Genomförda renoveringar
1993- Fjärrvärme
2002- Trapphus målades om 
2006- Relaxavdelning med bastu
2008- Målning tak 
2008- Fönsterrenovering
2012- Relining avloppstammar
2012/13- Tillvattenstammar byttes ut
2014/15- Hissar byttes ut
2015- Balkonger renoverades
2017- Nytt tak på båda husen samt renovering av uterum
2021- Trapphus ommålning
2022- Fasadrenovering
2022-2023 Fasadrenovering, mark, garageportar samt måleriarbete.

Planerade renoveringar
- Utbyte av fjärrvärmecentral samt injustering av samtliga radiatorer i lägenheterna.

Gemensamma utrymmen
Till lägenheten finns ett vindsförråd.
Det finns fräsch tvättstuga i källaren med 3st tvättmaskiner för normal tvätt, 1st tvättmaskin för grovtvätt, 2st torktumlare, 2st torkskåp, 1st torkrum och mangel.
I föreningen finns även bastu och relaxavdelning, som iordningställdes 2006. Bastun kan bokas mellan kl. 07:00-23:00 och görs på bokningstavlan utanför tvättstugedörren. Varje bastutid är på 3 timmar, bastun måste sättas igång på aggregatet av den som bokat. I anslutning till bastun finns relax/uppehållsrum med tillhörande trinettkök. 
Cykelrum finns i huset. Föreningen har en samlingslokal, bibliotek och snickarbod, belägen i port 7. Högst upp i huset finns en inglasad takterass som kan nyttjas av föreningens medlemmar. 

Parkering
48st parkeringar och 13st garageplatser finns i anslutning till fastigheterna. Garageplats/parkeringsplats erhålls genom kölista som administreras av föreningens sekreterare, Kötid till p-plats är max 3 månader, kan gå snabbare än så och kötid till garageplats är flera år.
P-platser kostar 150 kr/mån och garage 700 kr/mån. 8st parkeringsplatser utomhus med laddstolpe finns med tillägg om 199:- samt 3st parkeringsplatser inomhus för MC.
Cykelparkering inomhus finns mot en kostnad om 35 kr/mån för 1 cykel och 25 kr/mån om du har flera cyklar. Barncyklar 24 tum och mindre är gratis. 

TV/Bredband
Kabel-tv via ComHem alt A3 (fiber).
Bredband & TV via A3, 1000 Mbit/s kostar 200:-/mån.

Bastu
Bastun kan bokas mellan kl. 07:00-23:00 och görs via bokningstavlan utanför tvättstugan. Varje bastutid är på 3 timmar. I anslutning till bastun finns relax/uppehållsrum med tillhörande trinettkök. 

Läs mer

Område:

Område
Här bor ni i ett lugnt och naturnära område med närhet till centrum och allmänna kommunikationer. I Hagsätra finns även Vantörsbornas stora sommar-oas, Älvsjöbadet med bassänger, stora gräsytor och aktiviteter. I närheten finner du även Hagsätra idrottsplats. Hagsätra gränsar till Älvsjö, Örby, samt Rågsved och Stuvsta. I centrum finner du ett bra serviceutbud med allt ni kan tänkas behöva såsom matbutiker, vårdcentral, bank, bibliotek, apotek och restauranger. Här finns även två skolor, Ormkärrsskolan med låg- och mellanstadium samt Hagsätraskolan med låg-, mellan- och högstadium.

Kommunikationer
I Hagsätra Centrum nås tunnelbanans gröna linje och Buss 143 går precis utanför porten mot Liljeholmen och tar dig till Älvsjö Centrum på ca 12 min, eller Högdalen. I Älvsjö finns flertalet busslinjer samt pendeltåget mot Stockholm Central. För de bilburna nås flera större trafikleder och tar dig till Stockholm C på ca 10 minuter. 

Läs mer

Stockholm

Stockholm Bandhagen
Månadsavgift: 5 166 kr/mån

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Byggnadsår:
1959
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk (endast frånluft)
TV / Data:
Tele2
Allmänt skick:
Gott

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
82 Kvm (enligt föreningen)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Utförd
Energiförbrukning:
133kWh/m²
Energiprestanda:
133kWh/m² kWh/Kvm och år
Energiklass:
E
Registrerad:
2029-02-13
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Vinterrosen i Bandhagen
Lägenhetsnr:
58
Lägenhetsnr LMV:
1601
Våning:
6
Hiss:
Ja
Avgift:
5166 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, TV, Bredband (200:-/mån)
Känd avgiftsförändring:
En mindre avgiftshöjning är planerad, när och med hur mycket är under diskussion. Kontrollerat 2023-09-11

Driftskostnader

El:
320 kr/mån
3840 kr/år
Försäkring:
161 kr/mån
1932 kr/år
Driftskostnader totalt:
481 kr/mån
5772 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.