Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Villa med exemplariska ytor och grönskande trädgård i familjevänligt område.

Välkomna till denna fantastiska — rummare med härligt grönskande uteplats och en otrolig rymd i varje rum.
Här återfinns stort och luftigt vardagsrum med öppen spis samt utgång till bostadens uteplats. Kök med goda arbetsytor och matrum. En rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Tre stora sovrum, ett kontor och ett helkaklat badrum samt gäst-WC. Rymlig gillestuga med öppen spis samt bastu med dusch och WC.
Här finns även ett garage med plats för två bilar och snickarbod.

Här bor man i ett lugnt och omtyckt villaområde med närhet till det mesta, både service och fritidsaktiviteter. Här bor man när bad och naturområde som Jungfrusundsåsen med fina motionsspår och strövområden samt ”Lundhagsbadet” med både sandstrand och flertalet bryggor. Man kan även promenera längs med Mälarens strandlinje ända fram till Ekerö Kyrka.
Vid Ekerö Centrum finns all tänkbar service man kan tänkas behöva såsom matvarubutiker, apotek, bibliotek, vårdcentral och kommunikationer.

Beskrivning

Beskrivning:

Hall
Välkomnande hall erbjuder avhängning på hatthylla med krokar samt en platsbyggd garderobsvägg för ytterligare förvaring. Här finns gott om plats för hallmöbel. Redan här uppmärksammas vilket ljus och luftigt boende detta är. På golvet ligger det grå klinker och väggarna är ljusa.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp och tillhörande möbler samt annat möblemang för den som önskar. Här finns en öppen spis och på golvet ligger det ekparkett och väggarna är vita. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två vädersterck. Härifrån återfinns även utgången till bostadens härliga uteplats. 

Matrum
Ljust matrum med plats för matbord för ca 6-8 personer, detta rum kan även användas som ett extra vardagsrum för den som önskar. 

Kök
Rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter bakom pastell gula skåp och lådor samt goda arbetsytor på vit bänkskiva med ovansittande vitt kakel. Stort insynsskyddat fönster bidrar till ett gott ljusintag. På golvet ligger det brunt klinker och väggarna är ljusa. Maskinell utrustning bestående av häll/ugn, fläkt, kyl och frys samt diskmaskin.

Kontor
Perfekt kontorsrum med plats för skrivbord och tillhörande möbler med fönster som bidrar till ett naturligt ljus. Detta rum kan även användas till annat såsom ett extra sovrum för den som önskar, låt fantasin flöda.

Sovrum I
Bostadens master bedroom med plats för stor dubbelsäng och tillhörande möbler. Goda förvaringsmöjligheter bakom flera platsbyggda garderober s amt en garderobsvägg som kan delas upp till en walk in closet för den som önskar. Även här återfinns utgången till bostadens uteplats. På golvet ligger det ekparkett och väggarna går i en ljusgrön ton.

Sovrum II
Rofyllt sovrum med plats för säng och tillhörande möbler. Förvaring återfinns i två inbyggda garderober samt en platsbyggd garderob. Härligt ljus från insynsskyddat fönster. På golvet ligger det ekparkett och väggarna är blå.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt klinkerbelagt golv och vita väggar. Fönster bidrar till ett naturligt ljus och goda vädringsmöjligheter. Utrustat med WC, dusch med glasdörrar, kommod, spegelskåp med belysning, badkar samt handdukstork.

Gäst-WC
WC med brunt klinkerbelagt golv och vita väggar, utrustat med WC, handfat samt spegel.

Nedre plan

Gillestuga
Mysig gillestuga med plats för soffgrupp och annat möblemang för den som önskar. Härlig öppen spis som värmer under kalla kvällar.

Sovrum III
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt skrivbord för den som önskar. Plats för förvaring finns. 

Gym
Rymligt rum som idag används som träningsrum. Detta rum kan även användas som ett hobbyrum eller annat för den som önskar, låt fantasin flöda.

Bastu/Duschrum
Helkaklat duschrum med vitt klinkerbelagt golv och vita väggar, utrustat med dusch. Här återfinns bostadens härliga bastu med plats för ca 4-6 personer. Separat WC med vitt klinkerbelagt golv och vita väggar utrustat med WC, handfat, spegel och fönster.

Garage
Garage med plats för två bilar samt en snickerbod alternativt förvaringsrum.

Läs mer

Område/Kommunikationer:

Här bor man i ett lugnt och omtyckt villaområde med närhet till det mesta, både service och fritidsaktiviteter. I Lundhagen finns det en mycket omtyckt badplats "Lundhagsbadet" med både sandstrand och flertalet bryggor. Här finns även kiosk och simskola. Följer man Jungfrusundsvägen kommer man till ett stort naturområde, Jungfrusundsåsen med fina motionsspår, vandringsleder, ridvägar och strövområden. Vintertid finns det skidspår att motionera i. Man kan även promenera längs med Mälarens strandlinje ända fram till Ekerö Kyrka. Ekebyhovs slalombacke med fyra nedfarter, skidskola samt aktiv alpinklubb finns i närområdet.
Här finner man flertalet förskolor med förskolan Knalleborg som närmst och närmsta skola är Träkvistaskolan åk F-9. I anslutning till skolan finns förskola och fritids. 
Vid Ekerö Centrum finns all tänkbar service man kan tänkas behöva såsom matvarubutiker, apotek, bibliotek, systembolag, vårdcentral och läkarmottagning. Det mesta man behöver finns inom gång- eller cykelavstånd.

Kommunikationer
På gångavstånd nås buss med beräknad restid till Brommaplan på ca 25 minuter, bussen går sedan vidare mot Mörby C via Solna/Sundbyberg. Mellan Ekerö och Slagsta (i Botkyrka kommun) finns en bilfärja som gör att man snabbt kan ta sig ut på E4:an. Det går även en pendelbåt från Ekerö Centrum till Stockholm, linje 89.

Läs mer

Ekerö

Ekerö Ekerö

11 995 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
6 rum och kök
Varav sovrum:
5
Badrum:
3
Gästtoalett:
Ja
Byggnadsår:
1975
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Fasad:
Puts
Tak:
Plåt
Stomme:
Betong
Grundmur:
Betong
Murstock:
Tegel
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas och 3-glas
Eldstad:
Öppen spis
Uppvärmning:
Ventilation och kyla:
Självdrag

Pool, parkering m.m

Parkering:
Typ: Garage
Antal platser: 2
Ägandeform: Ingår i bostadsköpet
Bastu:
Typ: Egen, el

Area, servitut och planbestämmelser

Tomtarea:
896 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea:
170 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea:
170 Kvm (Fastighetsregistret)
Servitut:
GA1:
Gemensamhetsanläggning EKERÖ NÄRLUNDA GA:4

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Friköpt, tomträtt eller arrende

Värdeår:
1975
Taxeringsår:
2021
Taxeringskod:
220
Taxeringsvärde fastighet:
3104000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1798000 kr
Taxeringsvärde totalt:
4902000 kr

Driftskostnader

El:
3000 kr/mån
36000 kr/år
Vatten/Avlopp:
249 kr/mån
2982 kr/år
Försäkring:
350 kr/mån
4200 kr/år
Driftskostnader totalt:
3599 kr/mån
43182 kr/år

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.