Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vindsvåning med fri uthyrning om 40 kvm golvyta, terrass i SV och 1 år avgiftsfritt.

1 år avgiftsfritt, fri uthyrning, vindsvåning om 40 kvm golvyta med terrass, ostört läge och ett år avgiftsfritt..
Här är bor ni med en öppen och lättmöblerad hall, ett stort vardagsrum som erbjuder flexibel möblering och utgång till underbar terrass. Ett fullutrustat kök med gott om förvaring, ett helkaklat och toppdesignat badrum samt en rofylld sovdel som går att bygga in för den som önskar.
Här är det bara att flytta in, snabbt tillträde möjligt.

Högdalens centrum erbjuder bra service med närhet till butiker, tunnelbana, bussar, förskola och skola. Från Högdalen Tunnelbana tar du dig till Stockholm C på en dryg kvart med ständiga avgångar.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Beskrivning:

Fantastiskt boende för den som värdesätter livskvalitet.

Hall
Fyra trappor upp i denna välskötta fastighet välkomnas ni av en öppen hall som erbjuder plats för garderober och avhängning. Redan här uppmärksammas vilken hög fräschör detta boende präglas av. På golvet ligger det vacker ek som också är genomgående i hela bostaden.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot kök skapar en social atmosfär. Här ryms med enkelhet soffa med tillhörande möbler samt matsalsbord. Ljusflödet från två väderstreck gör detta till en mycket ljus bostad.

Terrass
Fantastisk terrass i soligt sydvästläge. Här finns plats för mindre soffa alternativ stolar med bord. Härlig utsikt mot Högdalens centrum.

Kök
Härligt kök med gott om förvaring bakom beige skåp och lådor. Goda arbetsytor på mörk bänkskiva som belyses av spotlights. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, häll, ugn, diskmaskin samt fläkt. 

Badrum
Stort och stilrent badrum i med gråa helkaklade väggar samt ett grått värmebelagt klinkergolv. Utrustat med dusch och mörk glasskiva, kommod, spegelskåp samt WC. Här är det fördraget för TM & TT för den som önskar.

Sovdel
Här finns plats för bred säng med tillhörande möbler. Här går det att dela av och bygga ett separat sovrum för den som önskar.

Läs mer

Förening:

Brf Brinkvalvet är en äkta förening. Fastigheten innehar med tomträtt fastigheten Valvankaret 1. Föreningen har 33 hyreslägenheter och 76 bostadsrätter om totalt 6 518 kvm och 5 lokaler om 277 kvm. Föreningen omvandlar även råvindarna till 17 bostadsrätter om totalt 600 kvm. Alltså en totalyta på 7 118 kvm. Föreningen godkänner delat ägande samt juridisk person.

Tv/Bredband
Fiber finns indraget i fastigheten.

Gemensamma utrymmen
Två tvättstugor finns belägen på Sjösabrinken 30 med fyra tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp, torkrum samt mangel. Cykel- och barvagnsförråd finns.

Parkering
I föreningen finns det 4st parkeringsplatser tillägnade medlemmarna. I området finns det en gratis 7-dygnsparkering som även går att nyttja.

Utförda renoveringar
1989 - Samtliga portar byts.
1996 - Förstärkning av dörrar och fönster.
1996 - Balkongrenovering.
1997 - Omläggning av yttertak
2005 - Förbättring av yttre miljö som gräsytor etc.
2007 - Målning av trapphus.
2009 - Hissrenovering.
2014 - Putslagningar.
2014 - Diverse stambyten och badrumsrenoveringar.
2016-2019 - Balkong samt trappa i portalen mellan port 28-30, 8 badrum inkl. stambyte.
2019 - Indragning av fiber.
2020 - Resterande badrum samt fasader på låghusen.
2020 - Installation av nya bergvärmepumpar.
2021 - Lägenheter på vindarna i låghuset uppfördes.
2022 - Stambyte.
2023 - Målning av trapphus i höghuset och byte av lysarmatur.

Planerat underhåll 2023: underhåll av fönster och balkongdörrar.

Läs mer

Område:

Allmänt om området

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Högdalen invigdes 1957 och är Vantörs kommersiella centrum. Bandhagens centrum byggdes enligt klassisk ABC-modell och invigdes 1954. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem. I området finns bibliotek, teater, simhall, bowlinghall, restauranger, konditori, banker, mat- och klädbutiker och systembolag.

Närservice

I Bandhagens centrum finns det bland annat ett café, matvarubutik, apotek, blomsterhandel, restauranger, och skräddare/kemtvätt med mera. Secondhandbutik. Körskola. Högdalens centrum har ett 50-tal butiker med allt från torghandel till fiskaffär, systembolag, matvarubutiker, klädbutiker, samt banker och caféer.

Kommunikation

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till Skanstull på ca 12 minuter och city på cirka 20 minuter. Det finns buss som trafikeras av linje 161 och 173, båda går via Älvsjö station där många pendeltågslinjer trafikerar. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger på promenadavstånd, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även av vuxna, då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med WC och kök där man kan köpa fika. I Högdalen finns Högdalshallen som är en idrottshall med stort utbud av aktiviteter, som bad med även barnbassäng, gym, gruppaktiviteter med bland annat lekgympa och dans för barn, innebandy, kampsporter. Högdalens skatepark är en av Europas största.

Läs mer

Stockholm

Stockholm Bandhagen
Månadsavgift: 2 581 kr/mån

2 185 000 kr

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

Fakta

Fakta om bostaden

Rum:
1.5 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Byggnadsår:
1955
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Fönster:
3-glas
Balkong/Terass:
Terrass
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation och kyla:
Mekanisk (endast frånluft)
TV / Data:
Bredband via Fiber.
Allmänt skick:
Som nytt
Huvudsakligt väderstreck:
SV

Area, servitut och planbestämmelser

Boarea:
28 Kvm (enligt ritning)
Biarea:
12 Kvm (enligt ritning)

Fakta-energi

Status, energideklaration:
Energiprestanda:
kWh/Kvm och år
Energiklass:
Registrerad:
Energideklarationsadress:
Nuvarande elleverantör:

Bostadsrätt eller andel i bostadsförening

Bostadsrättsförening
Brf Brinkvalvet
Lägenhetsnr:
4001-1
Våning:
4/4
Hiss:
Nej (0,456)
Avgift:
2581 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten

Driftskostnader

El:
200 kr/mån
2400 kr/år
Försäkring:
100 kr/mån
1200 kr/år
Driftskostnader totalt:
300 kr/mån
3600 kr/år

Planritning

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuten -direkt på din smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Välj första lediga tid eller boka en tid som passar dig bättre. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anmäl intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.