Kök

Kolonigatan 4


  • Bostadstyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 43 kvm
  • Antal rum: 2 rum och kök
  • Pris: 1 395 000 kr / Utgångspris
  • Månadsavgift: 2 709 kr

Kolonigatan 4

Vindsvåning, "minitvåa" med och otrolig utsikt.

Här finner du en renoverad bostad högst upp i huset. Med otrolig utsikt och nytt kök och badrum. Köket har dessutom takfönster.
Stor walk-in-closet med nylagt golv och vitmålade väggar. Hela lägenheten är för övrigt nymålad.
Utsikten på kvällen är magisk då man kan se stora delar av Södertälje upplyst.
Fastän lägenheten ligger på 43 kvm har man också fått in ett sovrum får du får plats med dubbelsäng. Man kan utan problem sätta in en skjutdörr, om man nu tycker det är nödvändigt.

Föreningen heter Brf Liljan 12 med org. nr 769630-9512 ) och registrerades 2015-10-12.
Föreningen upplåter lägenheter och i förekommande fall mark åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning samt i förekommande fall hyra ut lokaler, garageplatser och p-platser.

Fastigheten har sju trapphus med våningsplan inkl. källare. Sammanlagt finns det 77 bostadslägenheter och bygglov för ytterligare 23 varav 21 i vindsplan och 2 i källarplan.
Totalytan för 100 bostäder blir 5 474,5 kvm. Fastigheten har efter planerad ombyggnad tre lokaler, två butiks- och en lagerlokal, om totalt 232 kvm.

Gällande vatten och avlopp så är fastigheten ansluten till Va-nätet. Uppvärmning sker genom bergvärme kompletterat med oljepanna och lägenheterna har vattenburna radiatorer.


Ventilation i bostäder och lokaler har självdragssystem med tilluftsventilation via luftspalter i fönster samt mekanisk frånluft i vissa delar. OVK godkänd 2015-11-06 samt 2015-11-23. Nästa ordinarie besiktning kommer att ske senast 2021-05-05.

Föreningen har fastigheten försäkrad till fullvärde hos brandkontoret. Försäkringen innehåller en ansvarsförsäkring för styrelsens medlemmar.

Samtliga stammar till badrum har bytts genom s.k. stambyte inkl. nya badrum, vattenlås och blandare i kök. Stambyte i badrummen och kök är utfört i samtliga lägenheter. Alla gamla fönster är utbytta samt att husen fått ny puts på fasaderna under 2017/2018.

Sophantering sker via gemensamt sopkärl. Fastigheten är idag ansluten till Kabel-TV.

Gemensamhetsutrymmen:
Lägenhetsförråd finns i källarplan samt på vinden. Tvättstuga/torkrum

Hall

Välkomnande hall med vitmålade väggar och plats för avhängning. Tak med infällda spotlights.

Kök

Nytt kök i stilren design. Inbyggnadsugn och induktionshäll. Snyggt golv som går ihop med bänkskivan och stänkskyddet. I köket finns takfönster. Gott om förvaring i form av tre st högskåp som kan disponeras efter eget val.

Badrum

Stambytt och nyrenoverat badrum med golvvärme. Snygg grå klinkers och vitt kakel. Här finns gott om plats då badrummet är stort. Wc och porslinshandfat samt handduksvärmare.

Vardagsrum

Ett luftigt och rymligt vardagsrum spm får plats med allt det brukliga för ett vardagsrum. I vardagsrummet finner ni också sovdelen. Vitmålade väggar och tak samt stort fönsterparti med hissnande utsikt över staden. Alla fönster och nya.

"Sovrum"

En liten men bra sovrumsdel med plats för dubbelsäng och dylikt.

Walk-in-Closet

Stor klädkammare med plats för mycket kläder, helt enkelt.

 

Marcus Bodin

Fastighetsmäklare
+ 46709111490
marcus@sthlmfast.se

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h