Boka digitalt möte

 • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Försäljningsprocessen

Försäljningsprocessen

 1. Värdering
  Vi kommer hem till dig för ett första möte och en kostnadsfri värdering. Vi presenterar oss och vårt koncept och ger mer ingående information om hur bostadsmarknaden ser ut för tillfället och tidigare försäljningar i ert område. Efter vårt möte skickar vi dig en offert med uppgifter om vad det skulle kosta om du väljer oss som fastighetsmäklare samt vad som ingår i uppdraget. När vi har skickat offerten följer vi upp den, vilket sedan förhoppningsvis leder till att du väljer oss som mäklare. Efter detta tecknar vi uppdragsavtal med dig.
 2. Fotografering
  Nu är det dags för att fotografera bostaden. Detta gör vi vid ytterligare ett hembesök tillsammans med någon av våra professionella fotografer. Då får du en frågelista och vi tar anteckningar och skriver stödord om bostaden som vi sedan skickar till vår copywriter, som skriver våra säljtexter. Om du före fotograferingen även skulle behöva hjälp med styling och tips angående din lägenhet hjälper vi så klart dig gärna med detta. Vi har även ett samarbete med en stylist som kan hjälpa till med allt inom homestyling.
 3. Annons på internet
  Efter att du som säljare har godkänt annonsen läggs din bostad ut på Hemnet, vår hemsida, Blocket, Bovision och Hitta Hem.
 4. Visning
  Enligt överenskommelse med säljaren. Visningstid och dag meddelas i annonsen.
 5. Budgivning
  Nu är det dags för budgivning som bör utgå från det accepterade priset som är satt.
 6. Kontraktsskrivning
  När buden är lagda och säljaren har bestämt sig för att sälja bostaden till en köpare för en viss köpeskilling skrivs köpekontrakt på något av våra kontor. När köpekontrakt är skrivet så är köpet definitivt, och köpet är bindande. Innan kontraktsskrivningen kommer parterna överens om vilken dag då tillträde ska ske.
 7. Tillträde
  Säljare, köpare och mäklare möts på mäklarens kontor på överenskommen tillträdesdag, vilket brukar ske cirka 1-3 månader efter kontraktsskrivning. På tillträdet kommer nyckelöverlämning ske samt den sista transaktionen av köpeskillingen föras över till säljarna.

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuter -direkt på smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Passar inte tiden? Hitta en annan mötestid här. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i dina uppgifter till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.