Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sälja bostad i Kista

Är det dags att sälja din bostad i Kista?

Vi hjälper dig!

Tillsammans med internationella samarbetspartners har vi analyserat det traditionella arbetssättet som många i mäklarbranschen fastnat i – och utvecklat något nyskapande och modernt. Vi kallar det för ”Stockholms-metoden”, och det är en mäklartjänst som har visat sig vara oslagbar när det gäller försäljning i just städer och områden i närheten av Stockholm, exempelvis Kista. Här krävs ett annat tempo, språkbruk och servicenivå än i andra delar av landet, och det är kombinationen av allt detta som leder till framgångsrika affärer och gör att vi vinner på sikt.

Varför låta oss sälja din bostad i Kista?

”Stockholms-metoden” ger oss tillräckligt med självförtroende för att aldrig kräva bindningstid på våra avtal. Om du vill avsluta samarbetet är du inte bunden att vänta i tre månader som hos de flesta andra mäklare. Dessutom kan du vara med och påverka mäklarens arvode – du väljer själv vad du tycker det är värt! Vi avslöjar inte mer här, men det låter väl som en bra början?

Stockholm Fast – innovation, resultat och Kistabornas val!

Vad är marknaden villig att betala för din bostad?

Antingen så kommer vi hem till dig för ett första möte eller så kan du använda vår uppskattade tjänst MäklarDejt som vi sköter på telefon. Här får du ett marknadsvärde på din bostad med de senaste försäljningarna som statistik för just ditt pris. Läs mer

Ja tack! Jag vill spara tid och boka ett digitalt möte!

Så här går det till

Här kan du läsa om alla steg till att sälja din bostad. Läs mer

Homestyling/extra tjänster

Vi samarbetar med Stockholms ledande designbolag och byggfirmor. Vi kan därför tillhandahålla alla typer av tjänster som gör DIN bostadsförmedling oslagbar på en väldigt het marknad.

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuter -direkt på smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Passar inte tiden? Hitta en annan mötestid här. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i dina uppgifter till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Så här jobbar vi på SthlmFast:

handshake

1. Ett första möte

Kontakt skapas mellan er och oss, vi är så säkra på att vi säljer din bostad snabbt så vi tillämpar inte någon bindningstid!

2. Värdering av din bostad

Bostaden värderas via video chat eller personligt besök och läggs ut för visning. Spara värdefull tid genom vår video chats värdering.

sold

3. Vi säljer din bostad

Vi hjälper dig med försäljning av din befintliga bostad.