Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sälja bostad i Nacka

Dags att sälja bostad i Nacka?

Vi hjälper dig!

Har du planer på att sälja din bostad i Nacka? Då vill du väl säkerställa att du anlitar en mäklare som är nyskapande och modern, som gör allt för att sälja din bostad till det bästa möjliga priset? Då är det oss du ska vända dig till!

Vi har tillsammans med våra internationella samarbetspartners utvecklat något helt nytt och unikt som vi kallar för ”Stockholms-metoden”. Denna innovativa mäklartjänst har visat sig vara överlägsen vid försäljning av fastigheter i städer och områden nära Stockholm, såsom Nacka. Vi har anpassat vår service till områdets krav och behov, vilket har lett till att vi har haft stor framgång och vunnit många affärer på lång sikt. Vi är så säkra på vår metod att vi aldrig kräver någon bindningstid på våra avtal.

Flexibel prissättning

Dessutom erbjuder vi en flexibel prissättning där du själv får vara med och bestämma mäklarens arvode. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa servicen till ett rimligt pris, och det är upp till dig att avgöra vad som är rimligt för dig. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till det bästa möjliga priset. Vår nyskapande metod, anpassad till Nackas krav, ger oss en fördel gentemot andra mäklare i branschen. Vi är stolta över vårt arbete och vårt rykte som en av de mest resultatinriktade mäklarna i Nacka.

Så varför ska du välja oss för att sälja din bostad i Nacka?

För att vi är innovativa, resultatinriktade och dedikerade till att erbjuda den bästa möjliga servicen. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och vi är stolta över att ha en hög andel nöjda kunder. Kontakta oss idag för att få reda på mer om vår unika försäljningsmetod och hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad i Nacka till det bästa möjliga priset.

Stockholm Fast – Det självklara valet i Nacka när det gäller försäljning av bostad!

Vad är marknaden villig att betala för din bostad?

Antingen så kommer vi hem till dig för ett första möte eller så kan du använda vår uppskattade tjänst MäklarDejt som vi sköter på telefon. Här får du ett marknadsvärde på din bostad med de senaste försäljningarna som statistik för just ditt pris. Läs mer

Ja tack! Jag vill spara tid och boka ett digitalt möte!

Så här går det till

Här kan du läsa om alla steg till att sälja din bostad. Läs mer

Homestyling/extra tjänster

Vi samarbetar med Stockholms ledande designbolag och byggfirmor. Vi kan därför tillhandahålla alla typer av tjänster som gör DIN bostadsförmedling oslagbar på en väldigt het marknad.

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuter -direkt på smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Passar inte tiden? Hitta en annan mötestid här. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i dina uppgifter till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Så här jobbar vi på SthlmFast:

handshake

1. Ett första möte

Kontakt skapas mellan er och oss, vi är så säkra på att vi säljer din bostad snabbt så vi tillämpar inte någon bindningstid!

2. Värdering av din bostad

Bostaden värderas via video chat eller personligt besök och läggs ut för visning. Spara värdefull tid genom vår video chats värdering.

sold

3. Vi säljer din bostad

Vi hjälper dig med försäljning av din befintliga bostad.