Vill du sälja?

Tillsammans med några internationella aktörer har vi analyserat det gamla arbetssätt som många i branschen har fastnat i – och skapat något innovativt och modernt Vi kallar det ”Stockholms-metoden” och det är en mäklartjänst som bevisat sig vara oslagbar vid försäljning just i Stockholm där marknaden kräver ett annat tempo, språkbruk och servicenivå än i resten av landet. Det är samspelet av allt detta som leder till lyckade affärer och gör att vi vinner i längden.

Stockholm är unikt – det ställer höga krav!

Så vad innebär ”Stockholmsmetoden” mer specifikt? Tja, den ger oss självförtroende nog att aldrig kräva bindningstid på våra avtal. Om du vill avbryta samarbetet är du alltså inte bunden att vänta 3 månader som hos de flesta andra. Hos oss får du dessutom vara med och utforma mäklarens arvode – du väljer vad du tycker det är värt! Eller vad sägs om att vi betalar för din flyttstädning och homestyling och att du får tillbaka pengar av oss om vi inte levererar det vi lovat? Mer än så avslöjar vi inte här, men visst låter det som en bra start?

Stockholm Fast – innovation, resultat och stockholmarens val!

Försäljningsprocessen

1. Värdering
Vi kommer hem till dig för ett första möte och en kostnadsfri värdering. Vi presenterar oss och vårt koncept och ger mer ingående information om hur bostadsmarknaden ser ut för tillfället och tidigare försäljningar i ert område. Efter vårt möte skickar vi dig en offert med uppgifter om vad det skulle kosta om du väljer oss som fastighetsmäklare samt vad som ingår i uppdraget. När vi har skickat offerten följer vi upp den, vilket sedan förhoppningsvis leder till att du väljer oss som mäklare. Efter detta tecknar vi uppdragsavtal med dig.
2. Fotografering
Nu är det dags för att fotografera bostaden. Detta gör vi vid ytterligare ett hembesök tillsammans med någon av våra professionella fotografer. Då får du en frågelista och vi tar anteckningar och skriver stödord om bostaden som vi sedan skickar till vår copywriter, som skriver våra säljtexter. Om du före fotograferingen även skulle behöva hjälp med styling och tips angående din lägenhet hjälper vi så klart dig gärna med detta. Vi har även ett samarbete med en stylist som kan hjälpa till med allt inom homestyling.
3. Annons på internet
Efter att du som säljare har godkänt annonsen läggs din bostad ut på Hemnet, vår hemsida, Blocket, Bovision och Hitta Hem.
4. Visning
Enligt överenskommelse med säljaren. Visningstid och dag meddelas i annonsen.
5. Budgivning
Nu är det dags för budgivning som bör utgå från det accepterade priset som är satt.
6. Kontraktsskrivning
När buden är lagda och säljaren har bestämt sig för att sälja bostaden till en köpare för en viss köpeskilling skrivs köpekontrakt på något av våra kontor. När köpekontrakt är skrivet så är köpet definitivt, och köpet är bindande. Innan kontraktsskrivningen kommer parterna överens om vilken dag då tillträde ska ske.
7. Tillträde
Säljare, köpare och mäklare möts på mäklarens kontor på överenskommen tillträdesdag, vilket brukar ske cirka 2-3 månader efter kontraktsskrivning.

Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h