Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hus till salu i Stockholm

Lediga hus i Stockholm

Här finner du ett axplock av husen vi förmedlat genom åren. På SthlmFast hjälper vi dig att hitta ditt drömhus. Sluta leta lägenheter och hus på Hemnet, låt oss göra det åt dig. Ring oss på 08- 22 99 01 så berättar vi mer.

Budgivning pågår

Drömvilla med pool i Täby Kyrkby!
Täby Täby Kyrkby

Brynhildsvägen 10

apartment 6 rum och kök 205 kvm
17 990 000 kr / Bud

Fantastiska Fiskarudden med vidsträckt vy ca 4 mil från Stockholm!
Bålsta Fiskarudden

Sandhamnsvägen 6

apartment 3.5 rum och kök 83 kvm
17 000 000 kr / Bud

Möjligheternas hus med uthyrningsdelar och plats för den större familjen!
Huddinge Stuvsta

Yrkesvägen 32

apartment 6 rum och kök 223 kvm
7 995 000 kr / Utgångspris

Barnvänligt hus på solig tomt i väster!
Jordbro Jordbro

Djuprännilen 338

apartment 5 rum och kök 96 kvm
3 750 000 kr / Bud
Kanske till salu

Härlig familjevilla på grönskande och attraktiv hörntomt.
Spånga Flysta/Beckomberga

Bontestavägen 10

apartment 7 rum och kök 150 kvm

Fint kedjehus med tomt i söderläge och bergvärme!
Järfälla Jakobsberg – Vattmyra

Läxvägen 12

apartment 5 rum och kök 96 kvm
Vi på SthlmFast är stolta och tacksamma över att vår försäljningsmetod har visat sig resultera till fler avslut än någonsin tidigare. Detta på en marknad som varit en av dom tuffaste på många många år. Stockholmsmetoden är och förblir konkurrenternas mardröm. ”StockholmFast- Vi väntar inte”

Att hitta hus till salu i Stockholm

Letar du efter hus? Sluta scrolla på Hemnet och låt oss leta åt dig. Vi har förmedlat bostäder sedan 1991 och har utvecklat ett arbetssätt som gjort oss framgångsrika inom mäklarbranschen och när det gäller hus till salu i Stockholm.

Ett hus till salu i Stockholm är en dröm för många människor. Det blir en chans att få ett eget hem där man kan känna sig hemma och skapa minnen. Kanske vill man bygga en familj och framtid med alla fördelar som ett hus ger. Samtidigt är det en stor investering och kan ge en känsla av övermäktigt när alla beslut ska tas och krav ska sättas.

Vilka krav ställer du på ett hus?

Med tanke på vikten av alla beslut och val som görs i samband med ett husköp kan det vara bra att förberett sig på några punkter. Så innan du börjar kolla på hus till salu i Stockholm kan det vara skönt att identifiera vilka behov som du och din familj har. Börja med att bestämma vilken plats eller vilket område vill ni slå er ner på? Hur ser utbudet ut med skola, mataffärer eller andra möjligheter?

Storlek och antal rum är också två viktiga parametrar att ta in i sin beräkning. Hur många sovrum och badrum behöver man? Vill man ha ett gästrum för vänner och familj som kommer på besök? Kanske är den viktigaste parametern din budget som avgör hur mycket du är beredd på att betala för ditt drömhus?

Oavsett är det bra att gå olika visningar för att skapa sig en känsla för objekten. Det är på visningen som man får uppleva huset. Kommer du kunna trivas i huset? På visningen finns även vi mäklare på plats och kan svara på frågor om huset och bostadsområdet.

Varför ska du välja oss?

Bostadsmarknaden är i konstant rörelse och antalet hus till salu i Stockholm går hela tiden upp och ner. Därför är det viktigt att hålla sig uppdaterad på den aktuella marknaden och vad det finns för objekt ute till salu. Är det en attraktiv marknad just där du vill köpa din nya bostad kan det kräva ett mycket aktivt letande.

Genom att låta oss hjälpa dig kan du förenkla den processen. Låt oss veta vad du är på jakt efter och vilka områden som lockar dig mest, så håller vi koll åt dig. Vår gedigna erfarenhet och vårt breda kontaktnät ger oss många fördelar som vi tillsammans har nytta av i sökandet efter ett hus. Att hitta rätt bland hus till salu i Stockholm kräver tid, research och förberedelser. Något din fastighetsmäklare kan hjälpa dig med så du i slutändan hittar det perfekta huset för dig och din familj. Vi på SthlmFast hjälper dig genom alla steg i processen till din drömbostad i Stockholm.

Frågor om hus till salu i Stockholm? Boka en digital träff med oss!

Vill du ha hjälp med att sälja din bostad eller letar du efter ett nytt objekt att investera i? Våra mäklare finns alltid tillgängliga för att ge dig den bästa servicen, så tveka inte på att höra av dig till oss på SthlmFast. Klicka här för att gå till formuläret så återkommer vi till dig och under tiden kan du kika in på lägenheter till salu i Stockholm.

Vi erbjuder även konsultation kostnadsfritt över video, där du kan visa oss din bostad och få en värdering. Ett smidigt och enkelt verktyg som gör att du sparar tid.