Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sälja bostad Stockholm

Funderar du på att sälja din bostad i Stockholm?

Låt oss hjälpa dig!

Tillsammans med några internationella aktörer har vi analyserat det gamla arbetssätt att sälja bostäder i Stockholm som många i branschen har fastnat i – och skapat något innovativt och modernt. Vi kallar det ”Stockholms-metoden” och det är en mäklartjänst som bevisat sig vara oslagbar vid försäljning just i Stockholm där marknaden kräver ett annat tempo, språkbruk och servicenivå än i resten av landet. Det är samspelet av allt detta som leder till lyckade affärer och gör att vi vinner i längden.

Stockholm är unikt – det ställer höga krav!

Så vad innebär ”Stockholmsmetoden” mer specifikt? Tja, den ger oss självförtroende nog att aldrig kräva bindningstid på våra avtal. Om du vill avbryta samarbetet är du alltså inte bunden att vänta 3 månader som hos de flesta andra. Hos oss får du dessutom vara med och utforma mäklarens arvode – du väljer vad du tycker det är värt! Mer än så avslöjar vi inte här, men visst låter det som en bra start?

Stockholm Fast – innovation, resultat och stockholmarens val!

Vad är marknaden villig att betala för din bostad?

Antingen så kommer vi hem till dig för ett första möte eller så kan du använda vår uppskattade tjänst MäklarDejt som vi sköter på telefon. Här får du ett marknadsvärde på din bostad med de senaste försäljningarna som statistik för just ditt pris. Läs mer

Ja tack! Jag vill spara tid och boka ett digitalt möte!

Så här går det till

Här kan du läsa om alla steg till att sälja din bostad. Läs mer

Homestyling/extra tjänster

Vi samarbetar med Stockholms ledande designbolag och byggfirmor. Vi kan därför tillhandahålla alla typer av tjänster som gör DIN bostadsförmedling oslagbar på en väldigt het marknad.

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuter -direkt på smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Passar inte tiden? Hitta en annan mötestid här. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i dina uppgifter till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Så här jobbar vi på SthlmFast:

handshake

1. Ett första möte

Kontakt skapas mellan er och oss, vi är så säkra på att vi säljer din bostad snabbt så vi tillämpar inte någon bindningstid!

2. Värdering av din bostad

Bostaden värderas via video chat eller personligt besök och läggs ut för visning. Spara värdefull tid genom vår video chats värdering.

sold

3. Vi säljer din bostad

Vi hjälper dig med försäljning av din befintliga bostad.