Bostäder till salu i Stockholm

Vi dig att hitta din drömbostad

Vi på SthlmFast är stolta och tacksamma över att vår försäljningsmetod har visat sig resultera till fler avslut än någonsin tidigare”

Detta på en marknad som varit en av dom tuffaste på många många år. Stockholmsmetoden är och förblir konkurrenternas mardröm. ”StockholmFast- Vi väntar inte

Varje dag uppdateras sidor med bostäder till salu i Stockholm och det kan vara allt ifrån små ettor till stora villor. Hur priserna ligger påverkas av hur marknaden ser ut och hur landets ekonomi ser ut för tillfället. Med andra ord en bransch som är i konstant rörelse.

Vi på SthlmFast har många års erfarenhet av att göra bostadsaffärer.
Vi startade upp i Stockholm men är idag verksamma över hela landet och hjälper till att förmedla bostäder till salu i Stockholm. Vi gör bostadsdrömmen till en verklighet genom att aldrig stå stilla och alltid vara uppdaterade.

Stockholmsmetoden – sälja bostäder i en tuff bransch

Vi har riktat in oss på att förmedla drömbostäder på en av de tuffaste marknaderna och för att kunna nå framgång har vi tagit fram ett arbetssätt som vi valt att döpa till ”Stockholmsmetoden”. Det är en mäklartjänst som har bevisat sig fungera utmärkt på bostäder som är till salu i Stockholm. En marknad där köparen har mycket att välja på krävs det nämligen lite mer.

Mer service, mer kontakt och en metod som klarar av att möta upp eventuella behov hos den som planerar att investera i en bostad.

När du letar efter bostäder till salu i Stockholm är chansen hög att du anlitar en mäklare, men vad kan du då få hjälp med?

 1. Prissättning
  När en bostad ska säljas behöver det sättas rätt pris som utgår från en marknadsvärdering och som kan jämföras med andra liknande bostäder som nyligen sålts.
 2. Marknadsföringen
  Mäklaren hjälper till att marknadsföra bostaden bland annat genom att annonsera den på olika webbplatser.
 3. Visningar
  Är en stod del av just marknadsföringen. Man anordnar visningar av bostaden som är till salu i Stockholm exempelvis och låter intressenter få se bostaden och ge dem en möjlighet att ställa frågor.
 4. Förhandlingar
  Om det skulle uppstå en önskan om förhandling kan mäklaren assistera samt hjälpa till att hålla kontakten mellan säljaren och köparen.
 5. Pappersarbete
  Vid en bostadsaffär sker det en del hantering av papper och detta kan mäklaren hjälpa till med.
 6. Rekommendationer
  Mäklaren kan också hjälpa till med att rekommendera olika tjänster, såsom rådgivning om skatter, juridiska frågor eller finansiering.

Vem som förmedlar affären är det som avgör och därför blir det viktigt att känna ett förtroende och en bra känsla för sin mäklare. Alla mäklare hos oss på SthlmFast har minst sex års branschvana som i sin tur gett dem ett utvecklat och slipat kontaktnät. Ett nätverk de kan dra nytta av vid just er bostadsaffär, oavsett om ni ska sälja eller köpa er bostad.

Vi tycker även att det är viktigt med kunskap och insikt i närliggande områden och har gedigen koll på angränsande ämnen så som bygg, finans och juridik. Parametrar som vävs in vid en försäljning eller ett köp av bostäder. Vi arbetar hårt för att alltid vara tillgängliga för våra köpare och säljare. Att inte få tag på sin mäklare när man behöver kan vara mycket frustrerande och något vi anser är helt fel känsla att förmedla till kunder som anlitat oss. Därför satsar vi på en servicenivå högre än många andra och som vi vet ger resultat.

Att sitta och kolla på nya objekt som kommer upp till salu kan vara både spännande och inspirerande men var kan man hitta vilka bostäder som ligger till salu på marknaden nu? Det finns en rad olika plattformar där objekten samlas och låter spekulanter se bilder, information och fakta om ett specifikt hus. Ofta finns det filter som ger dig möjligheten att filtrerar ut objekt på olika parametrar så som ort, storlek och typ av bostad.

När man hittat en lämplig bostad är det viktigt att kontrollera så alla papper är i sin ordning och att man har råd med kostnaderna för att köpa bostaden.

En bred marknad

SthlmFast har sitt huvudkontor i Stockholm och har arbetat fram en metod som fungerar på den marknaden men givetvis arbetar vi med att förmedla bostäder i hela Sverige. Vårt kontaktnät sträcker sig över hela landet och gör att vi kan förmedla bostäder till salu till klienter som letar efter sitt nya boende oavsett vart i Sverige de bor eller vill flytta till. Här kan du läsa mer om att köpa lägenhet i Stockholm!

Vill du ha hjälp med att sälja din bostad eller letar du efter ett nytt objekt att investera i? Våra mäklare finns alltid tillgängliga för att ge dig den bästa servicen, så tveka inte på att höra av dig till oss på SthlmFast. Klicka här för att fylla i formuläret så återkommer vi till dig.

Vi erbjuder även konsultation kostnadsfritt över video, där du kan visa oss din bostad och få en värdering. Ett smidigt och enkelt verktyg som gör att du sparar tid.