Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Om SthlmFast

SthlmFast – din mäklare i Stockholm

SthlmFast har tagit hand om bostadsaffärer i Stockholm sedan 1991 – och finns fortfarande mitt i stan medan kontaktnätet sträcker sig över hela landet. Vi vet nämligen att den byrå som har flest kontor inte alltid är störst – det är hur mycket erfarenhet en mäklare har som räknas.

Men kunskap och kontaktnät räcker inte. Tillsammans med några internationella aktörer har vi analyserat det gamla arbetssättet som många av de stora firmorna i branschen har fastnat i. Och skapat något revolutionerande. Vi kallar den ”Stockholmsmetoden” och det är en mäklartjänst som verkligen bevisat sig vid försäljning i just Stockholm som oftast kräver ett annat tempo, språkbruk och servicenivå än andra orter i Sverige.

Stockholm är unikt – precis som din försäljning!

Så vad innebär Stockholmsmetoden mer specifikt? Tja, den ger oss självförtroende nog att aldrig kräva bindningstid på våra avtal, om du till exempel vill bryta samarbetet med oss behöver du alltså inte vänta 3 månader som hos de flesta andra. Eller vad sägs som att vi betalar för flytt av dina möbler och uppmontering av möbler på ditt nya ställe och att du får pengarna tillbaka av oss om vi inte levererar det vi lovat. Undrar du hur det går till? Kontakta oss så berättar vi mer!

SthlmFast – innovation, resultat och Stockholmarens val!

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuter -direkt på smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Passar inte tiden? Hitta en annan mötestid här. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i dina uppgifter till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.