Om oss

Stockholm Fast har tagit hand om bostadsaffärer i Stockholm sedan 1991 – och finns fortfarande kvar mitt i stan medan kontaktnätet sträcker sig över hela landet.

Vi vet nämligen att den byrå som har flest kontor inte alltid är störst – det är hur mycket erfarenhet en mäklare har som räknas.

Men kunskap och kontaktnät räcker inte. Tillsammans med några internationella aktörer har vi analyserat det gamla arbetssättet som många av dom stora firmorna i branschen har fastnat i. Och skapat något revolutionerande. Vi kallar den ”Stockholms-metoden” och det är en mäklartjänst som verkligen bevisat sig vid försäljning i just Stockholm som oftast kräver ett annat tempo, språkbruk och servicenivå än andra orter i Sverige.

Stockholm är unikt – precis som din försäljning!

Så vad innebär ”Stockholmsmetoden” mer specifikt? Tja, den ger oss självförtroende nog att aldrig kräva bindningstid på våra avtal, om du till exempel vill avbryta samarbetet med oss behöver du alltså inte vänta 3 månader som hos de flesta andra. Eller vad sägs om att vi betalar för din flytt av möbler, flyttstädning och uppmontering av möbler på ditt nya ställe, och att du får tillbaka pengar av oss om vi inte levererar det vi lovat. Undrar du hur det går till? Kontakta oss så berättar vi mer!

Stockholm Fast – innovation, resultat och stockholmarens val!


Bestäm ditt egna arvode

Fyll i formuläret här till vänster så hör vi av oss inom 2h