Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sålda bostäder i Stockholm

Sålda bostäder

På Sthlm Fast hjälper vi dig att hitta din drömbostad. Nedan är några av de objekt som fått nya ägare!


Drömlägenhet med terrass om 79kvm!
Hägersten Midsommarkransen

Cedergrensvägen 4, 5/5tr

apartment 4 rum och kök 86 kvm
10 920 000 kr / Slutpris 4 994 kr / mån

Möjlig 5:a med balkong i populära Fredhäll!
Stockholm Kungsholmen

Rålambsvägen 27, 5tr.

apartment 4 rum och kök 120 kvm
10 000 000 kr / Slutpris 4 110 kr / mån

Vacker Jugendvåning med balkong, kakelugnar,  spröjsade fönster och generös takhöjd.
Stockholm Vasastan

Upplandsgatan 68, 1tr

apartment 3 rum och kök 104 kvm
9 950 000 kr / Slutpris 3 898 kr / mån

POOL - RENOVERAT - BARNVÄNLIGT - GARAGE
Segeltorp Segeltorp

Juringe Allé 13

apartment 6 rum och kök 161 kvm
9 400 000 kr / Slutpris

Vänligen kontakta oss för visning!
Stockholm Hornsbergsstrand

Elersvägen 44, 3tr

apartment 4 Kök 97.5 kvm
9 000 000 kr / Slutpris

Dubbla balkonger och panoramavy mot Årstavikens glittrande vatten!
Stockholm Liljeholmskajen

Vinodlargatan 1, 6tr

apartment 4 rum och kök 101 kvm
8 950 000 kr / Slutpris 5 652 kr / mån

Med högt och ostört läge, grönskande tomt och en fin utsikt.
Huddinge Stuvsta

Urbergsvägen 11

apartment 5 rum och kök 130 kvm
7 400 000 kr / Slutpris

FAMILJEDRÖM - STUDIO - FÖRRÅD - STOR PARKERING
Segeltorp Segeltorp

Släggvägen 5B

apartment 5 rum och kök 151 kvm
7 000 000 kr / Slutpris

Barnvänlig solig hörntomt - Social planlösning - Stort garage
Huddinge Stuvsta

Stambanevägen 59

apartment 5 rum och kök 169 kvm
6 900 000 kr / Slutpris

279kvm golvyta i ett fantastiskt hus med sjöglimt!
Skärholmen Johannesdal

Peterséns väg 21

apartment 8 rum och kök 204 kvm
6 570 000 kr / Slutpris
Vi på SthlmFast är stolta och tacksamma över att vår försäljningsmetod har visat sig resultera till fler avslut än någonsin tidigare. Detta på en marknad som varit en av dom tuffaste på många många år. Stockholmsmetoden är och förblir konkurrenternas mardröm. ”StockholmFast- Vi väntar inte”

Tidigare sålda bostäder i Stockholm

Varje dag får bostäder i Stockholm nya ägare som alla är glada över sin investering och sitt nya hem. På denna sida visar vi några av alla objekt vi har haft förmånen att få förmedla mellan säljare och köpare.

En lyckad bostadsaffär

Men vad är det som gör att en bostadsaffär bli lyckad? Rätt förutsättningar underlättar givetvis försäljningen och för att lyckas med en affär bör man först och främst undersöka och förstå marknaden och området man önskar att sälja i. Det är även viktigt att ha realistiska förväntningar på priset och att anlita en bra mäklare som kan hjälpa till med att hitta lämpliga spekulanter och köpare. Välj någon som har kännedom om området och som kan genomföra affären från början till slut.

Det är även en fördel att ha en god ekonomi samt att ha ordning på sina papper, som exempelvis fastighetsintyg med mera. Att vara förberedd är en fördel för hela processen och har bidragit till fler sålda bostäder i Stockholm.

Efterarbetet vid sålda bostäder i Stockholm

  1. När en budgivning har avslutats sker en överlämning och kontraktsskrivning. Detta sker vanligtvis hos mäklaren som förmedlat den sålda bostaden i Stockholm. Allt för att alla medverkande parter ska känna sig skyddade i överlämningen. Kanske är det den största affären man gör i sitt liv och då finns mäklaren där som ett stöd och en trygg affärsförmedlare.
  2. När vi sålt en bostad i Stockholm fortsätter vi att finnas där för dig som kund. Vad sägs om att vi betalar för flytt av dina möbler och uppmontering av möbler på ditt nya ställe och att du får pengarna tillbaka av oss om vi inte levererar det vi lovat. I ett mäklararvode kan du nämligen förhandla fram att inte bara homestyling ska ingå utan även flyttstädning med mera. Oavsett vad ni förhandlat fram med er mäklare så ska detta specificeras i uppdragsavtalet så alla parter vet vad som ska genomföras för att uppfylla avtalet och kunna känna en trygghet genom hela förmedlingens process från början till avslut.
  3. Som säljare är det sen dags för att lämna sin sålda bostad i Stockholm. Kanske gå vidare till ett nytt hus och bosätta sig där och som köpare är det dags för att få nycklarna till sitt nya hem och börja flytta in. En spännande tid med mycket roliga saker framför sig. Kanske ska ni renovera och sätta er prägel på nya huset? Eller ska ni satsa på att köpa ny inredning till lägenheten? Oavsett ska ni passa på och njuta av ert nya hem.
  4. Efter att bostaden är såld finns det dock några saker som behöver ses över och genomföras. Försäljningen ska bland annat deklareras och det görs året efter att köpekontraktet är påskrivet. Man behöver då deklarera om man gick med vinst eller förlust vid försäljningen. Även detta kan en mäklare assistera med om så önskas.

Slutpris på sålda bostäder i Stockholm

Är du nyfiken på slutpriset på sålda bostäder i Stockholm? Diverse plattformar som visar upp objekt till salu har även en funktion där man kan filtrerar fram och se vad en specifik bostad såldes för. På så sätt kan du själv ta fram vad sålda objekt har kostat i ditt område eller område du själv vill flytta till.

Frågor om sålda bostäder i Stockholm? Boka en digital träff med oss!

Vill du ha hjälp med att sälja din bostad eller letar du efter ett nytt objekt att investera i? Våra mäklare finns alltid tillgängliga för att ge dig den bästa servicen, så tveka inte på att höra av dig till oss på SthlmFast. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig och under tiden kan du kika in våra sålda bostäder i Stockholm som vi haft förmånen att förmedla, eller varför inte våra nuvarande bostäder till salu?

Vi erbjuder även konsultation kostnadsfritt över video, där du kan visa oss din bostad och få en värdering. Ett smidigt och enkelt verktyg som gör att du sparar tid.