Boka digitalt möte

  • Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för att boka ett digitalt möte!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sälja bostad i Sundbyberg

Går du i tankar att sälja din bostad i Sundbyberg?

Vi hjälper dig!

Tillsammans med våra internationella samarbetspartners har vi utforskat det vanliga arbetssättet som många mäklare i branschen fastnat i. Vi har utvecklat något nyskapande och modernt, vilket vi kallar för ”Stockholms-metoden”. Detta är en mäklartjänst som har visat sig vara överlägsen när det gäller försäljning av fastigheter i städer och områden nära Stockholm, som till exempel Sundbyberg. Vi förstår att Stockholm-området kräver en annan hastighet, ett annat språkbruk och en annan nivå av service än andra delar av landet. Det är kombinationen av alla dessa faktorer som leder till lyckade affärer och gör att vi vinner på lång sikt.

Varför ska du låta oss sälja din bostad i Sundbyberg?

”Stockholms-metoden” ger oss självförtroende nog att aldrig kräva någon bindningstid på våra avtal. Du är inte bunden att vänta i tre månader som hos de flesta andra mäklare om du vill avsluta samarbetet. Dessutom kan du vara med och påverka mäklarens arvode – du väljer själv vad du tycker det är värt! Vi avslöjar inte mer här, men det låter väl som en bra början?

Stockholm Fast – innovation, resultat och Sundbybergs val!

Vad är marknaden villig att betala för din bostad?

Antingen så kommer vi hem till dig för ett första möte eller så kan du använda vår uppskattade tjänst MäklarDejt som vi sköter på telefon. Här får du ett marknadsvärde på din bostad med de senaste försäljningarna som statistik för just ditt pris. Läs mer

Ja tack! Jag vill spara tid och boka ett digitalt möte!

Så här går det till

Här kan du läsa om alla steg till att sälja din bostad. Läs mer

Homestyling/extra tjänster

Vi samarbetar med Stockholms ledande designbolag och byggfirmor. Vi kan därför tillhandahålla alla typer av tjänster som gör DIN bostadsförmedling oslagbar på en väldigt het marknad.

Boka ett digitalt möte, vi värderar din bostad kostnadsfritt på minuter -direkt på smartphone!

Boka ett digitalt möte – kostnadsfritt såklart! Passar inte tiden? Hitta en annan mötestid här. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i dina uppgifter till höger så återkommer vi snarast.

Jag vill boka digitalt möte!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig. Vill du hellre ringa eller smsa oss?

Kontakta mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Så här jobbar vi på SthlmFast:

handshake

1. Ett första möte

Kontakt skapas mellan er och oss, vi är så säkra på att vi säljer din bostad snabbt så vi tillämpar inte någon bindningstid!

2. Värdering av din bostad

Bostaden värderas via video chat eller personligt besök och läggs ut för visning. Spara värdefull tid genom vår video chats värdering.

sold

3. Vi säljer din bostad

Vi hjälper dig med försäljning av din befintliga bostad.